AXOR. SCHIMBĂ DATELE PROBLEMEI

AXOR creează o nouă eră în designul băii, unul în care produsele personalizate domnesc suprem. Culori exclusive. Finisaje industriale. Dimensiuni personalizate. Inscripții personale. Detaliile sunt totul când vine vorba de stilul personal. Diferențele de culoare, textură și material pot transforma spațiile. A transforma o baie de la ceva funcțional, la ceva special si mai apoi la un spațiu unicat. Cu AXOR, totul este posibil.

Produsele „custom-made” AXOR: tehnologia de ultimă generație întrunește cele mai bune materiale naturale. Obiecte de design lucrate cu o atenție acută la detalii. O încântare pentru simțuri. O sărbătoare de ultimă oră. Creat în colaborare cu Phoenix Design. Colecția AXOR MyEdition se bazează pe un robinet de declarații imaculate: un design simplu, curat. Pânza perfectă goală. Alegeți să adăugați o farfurie dintr-unul din cele patru materiale exclusive. Metal. Lemn. Piele. Marmură.

AXOR FINISH PLUS

Finisajele colorate și texturate creează o estetică unică. Caracter exuberant. Dezvoltati un design. AXOR FinishPlus oferă 15 suprafețe exclusive. De la crom negru periat la aur roșu lustruit. Dezvoltat intern de specialiști. Creat cu tehnologia PVD (Physical Vapor Deposition) de ultimă generație. Finisaje lustruite sau periate. Mai greu decât cromul standard. Rezistent la zgârieturi. Atingerea perfectă pentru cele mai bune băi.

SEMNĂTURA AXOR

Ultimul în personalizare. Un serviciu exclusiv. Pentru clienții cu gusturi rafinate AXOR. Proiectanti, arhitecți, designeri de interior. Culori unice: Aveți propria suprafață făcută la comandă în culoarea dorită. Lungimi non-standard: Extindeți robinetul de lavoar pentru a crea un design complet individual, independent. Inscripții personale: Gravați pe piesa un nume, logo sau stema. Detalii speciale: Adăugați mânere din cristal Swarovski pentru o lovitură de glamour. Produse la comandă. Aprobat de cei mai rafinați arhitecți și designeri. Artizanat cu cea mai avansată precizie tehnologică. AXOR Signature transformă accesoriile pentru baie în expresii ale individualității.

Leave a Reply