Măiestria Gaggenau: dedicată excelenței din 1683

Creatia, concepția și designul unui aparat Gaggenau este o fuziune între artă și funcție

Scris de: Catherine McMaster

Începând cu 1683, Gaggenau a ridicat standardul în domeniul aparatelor electrocasnice prin abordarea sa inovatoare și modernă, în proiectare și design.

În fabrica din Lipsheim, baza de producție a brandului Gaggenau, 350 de lucrători de înaltă calificare construiesc meticulos produsele Gaggenau. La fiecare mașinărie lucrează un grup de oameni care alimentează utilajul cu materiale sau asamblează manual componentele finite. De la concepție și până la creație, un produs Gaggenau trece prin multe mâini calificate și capabile

Fie că este vorba de producția cuptorului emblematic de 90 cm, de ecranele intuitive TFT sau fabricarea unui frigider, fiecare proces este abordat cu angajament și dăruire.

Un exemplu unic este construcția display-ului tactil TFT. Acest proces este finalizat în interiorul “camerei imaculate”, epicentrul fabricii. Câțiva lucrători pricepuți și extrem de meticuloși construiesc și asamblează în întregime fiecare afișaj TFT, inclusiv butoanele rotative din oțel inoxidabil. Aceasta este o mostră a relației armonioase dintre tehnologie și manufactură în producția Gaggenau.

Angajamentul Gaggenau față de manufactură este de referință, fiecare produs Gaggenau este proiectat, testat și fabricat minuțios. În calitate de șef de proiectare, Sven Baacke menționează: „Facem lucrurile într-un anumit mod, nu pentru a impresiona sau a epata, ci pentru că acest sistem de lucru este necesar pentru a obține perfecțiunea.”