KITCHEN INC –   LUXUL LA TINE ACASĂ

Primul showroom GAGGENAU din Romania deschis pentru pasionații de experiențe culinare exclusiviste. Un spațiu de expunere cu un design unic și o varietate de produse premium.

Aici puteți testa caracteristicile mobilierului de bucătărie Warendorf die Küche si a aparatelor electrocasnice GAGGENAU apreciate la nivel mondial, expuse pentru prima dată într-un singur showroom în Romania.

O echipă profesionistă pregătită să facă față cu brio chiar și celor mai exigente standarde în materie de „customer experience”.

Gaggenau. „Obiecte de arta funcționale”

GAGGENAU este un brand premium pentru electrocasnice având un rol de pionierat în inovație și design „Made in Germany”. Succesul său se bazează pe progresele tehnologice și pe un design clar, asociat cu o funcționare perfectă. Compania, caracterizată de tradiție încă din anul fondării sale în 1683, stabilește continuu noi standarde în sectorul bucătăriei de lux, private, cu produsele sale premiate, iar numele său este sinonim cu experiența culinară exclusivistă. Marca GAGGENAU este reprezentată în peste 50 de țări din întreaga lume, cu peste 60 de showroom-uri emblematice în marile orașe și unități de producție cheie în Germania, Franța, Spania.

Gaggenau este primul producător ce a introdus in 1999, cuptorul combi-steam din bucătăria profesională în bucătăria domestică.

In 2016, Gaggenau setează un nou standard in industrie, fiind primul care a introdus opțiunea de Self Clean (sistem de curățare cu jet de apa a cavitații cuptorului prin intermediul unui cartuș detașabil).

Când vine vorba despre producerea aparatelor electrocasnice Gaggenau, fie ca facem referire la cuptorul ICON GAGGENAU EB333 sau orice alt produs din gama, proiectarea se face precis, testarea lor este îndelungată iar finisarea si asamblarea componentelor finite se face exclusiv manual.

Utilizarea numai a materialelor de cea mai înaltă calitate și măiestria de precizie sunt factori cheie în durabilitatea aparatelor Gaggenau. Calea de urmat pentru Gaggenau Design este clar definită: promovarea si dezvoltarea produselor concentrându-ne pe elementele esențiale în fiecare aspect si detaliu.

Fiind un pionier al artei culinare și al stilului de viață sofisticat, Gaggenau menține un parteneriat continuu cu bucătari vedetă, somelieri, designeri de interior și arhitecți de renume internațional. Acest know-how este, de asemenea, încorporat în dezvoltarea de electrocasnice noi, care sunt orientate în mod constant către cerințele profesionale de bucătărie și stabilesc astfel standarde pentru bucătăriile private ambițioase. Experiența specială Gaggenau reprezintă aprecierea și plăcerea conștientă și senzuală la un nivel exclusiv. Acest lucru este interpretat elegant ca parte a unui stil de viață sofisticat prin evenimente, degustări de vinuri și seminarii în showroom-urile noastre emblematice și în locații unice.

„Facem lucrurile intr-un anumit mod, nu pentru a impresiona sau a epata, ci pentru ca acest sistem este necesar pentru a obține perfecțiunea Gaggenau.”

Sven Baacke ( Head of Design, Gaggenau )

 

Warendorf die Küche  „Eleganța absolută”

Ideea fondatorilor Rudolf Miele si Peter Zinkann a fost ca bucătăria să fie o singură entitate care să combine aparatele electrocasnice de înaltă calitate cu elementele de mobilier premium. WARENDORF die Küche produce fiecare bucătărie la dimensiuni individuale, fără a fi nevoie să recurgă la articole din stoc.

Filozofia Warendorf die Küche este aceea de a explora stilul si nevoile dumneavoastră si împreună, să găsim in detaliu, planul potrivit prin care sa transformăm bucătăria dumneavoastră în epicentrul casei pe mulți ani de acum încolo.

Doar Warendorf die Küche va poate oferi sofisticatul proces „Piano7” ( „Piano7” reprezintă un proces tehnologic de aplicare manuala a nu mai puțin de 7 straturi de lac artizanal pe fronturile vopsite. Această metodă mai poate fi întâlnită doar în industria construcțiilor de piane), iar structura mobilierului premium oferă bucătăriei tale o garanție de 30 de ani.

„Warendorf die Küche, produsul perfect garantat sa reziste.”

 

Vă așteptăm în showroom Kitchen Inc