Începutul unui nou an este cel mai bun prilej pentru a-ți începe călătoria spre o bucătărie perfectă.

Echipa Kitchen Inc. te va ghida în această călătorie.

 

Se spune că avântul pe care îl ai la început de an te va purta până la următoarele sărbători de iarnă. De aceea, listele cu rezoluții felurite au câștigat tot mai multă popularitate în ultimul deceniu. De la dobândirea unor noi talente (o limbă străină nouă, un instrument muzical, un sport neîncercat până la acel moment, etc.), reușite personale (nelipsita dietă care va începe negreșit, un stil de alimentație sănătos, depășirea unei frici, ș.a.m.d.) sau poate vacanțe în ținuturi exotice. Toate acestea și multe altele se regăsesc în lista de planuri și de promisiuni cu care pornim la drum în fiecare an.

Contextul mai puțin prietenos ne pune diferite opreliști în realizarea dorințelor mai curajoase, cu precădere a călătoriilor nestingherite. Însă există o călătorie pe care o putem realiza cu succes indiferent de situație. Călătoria de definire și personalizare a spațiului care pentru mulți reprezintă inima casei – bucătăria. Un teritoriu intim, care trebuie să corespundă celor mai exigențe cerințe, dar să răspundă și specificului celor care îl populează.

Dacă vorbim despre perfecțiunea în bucătărie, atunci gândul ne zboară automat la Gaggenau, legendarul brand german de electrocasnice de lux, sinomim cu excelență, inovație, rafinament, calitate. Cu o experiență de peste 339 de ani, acest brand stabilește constant noi standarde în sectorul bucătăriei private de lux, fiind promotorul unui stil de viață sofisticat și a unei experiențe culinare exlusiviste. Pe scurt, standarde profesionale în confortul de acasă.

Oferta Gaggenau este bogată atât în calitate, cât și în cantitate. Doritorii perfecțiunii în bucătărie pot alege între cuptoare, espressoare, plite, frigidere, răcitoare de vinuri, mașini de spălat, hote și extractoare, și nu numai. Poate perla coroanei sunt cele dintâi, reprezentând o promisiune pentru oaspeți, mândria oricărui bucătar șef pasionat, și un statement în ceea ce privește design-ul. În timp ce frigiderele, congelatoarele, sau răcitoarele de vinuri oferă performanțe excepționale datorită calității și preciziei tehnologiei de refrigerare. Însă orice produs ai alege, poți fi sigur că satisfacția îți este garantată.

Descoperă și tu universul GAGGENAU la showroom-ul Kitchen Inc de pe strada Polonă, numărul 68, București, locul unde luxul și calitatea se întâlnesc pentru a da naștere celor mai sofisticate produse!