Vinurile rafinate merită un răcitor la cele mai înalte standarde

Răcitor de vinuri cu front din sticlă și ramă din același material folosit pentru mobila de bucătărie
O colecție de vinuri este o investiție care trebuie protejată ca oricare alta. Brand-ul german Gaggenau știe acest lucru și astfel a creat răcitoare de vinuri la cele mai înalte standarde. La fel ca orice altceva din viața ta, răcitorul perfect de vinuri trebuie să răspundă întrutotul nevoilor tale.

Răcitorul perfect de vinuri trebuie să răspundă întru totul nevoilor tale. Sunt mai multe aspecte de care ar trebui să ții cont, precum design-ul, caracteristicile, capacitatea. Cum arată spațiul în care va intra? Care este arhitectura locuinței? De cate zone de răcire ai nevoie? Câte vinuri numără colecția ta actuală?

       Un răcitor cu care nu vei da greș niciodată este Gaggenau 400, RW466305. Unul dintre produsele-vedetă ale legendarului brand german cu peste 300 de ani vechime, este un model care satisface şi cele mai exigente nevoi. Capacitatea de 99 de sticle, împreună cu cele 3 zone independente de control al temperaturii îți permit să ai mereu la îndemână o varietate cât mai mare din produsele tale preferate, fie ele vinuri roșii, albe, sau băuturi alcoolice cu temperatură mai scăzută decât cea a vinului, precum vodcă sau șampania. Control precis între +5-+20 grade Celsius, volum interior de 361 de litri, interior ușor de întreținut din oțel inoxidabil (grație proprietăților antifungice), închidere și deschidere elegantă și fără efort (push to open and soft close, astfel încât să îl poți manevra chiar dacă ai mâinile ocupate) sunt doar câteva dintre calitățile incontestabile cu care Seria 400 se mândrește.

       Design-ul se remarcă prin suplețe şi simplitate, integrându-se cu ușurință în case cu estetică diferită, în timp ce interiorul poate fi configurat conform preferințelor tale, printr-un spaţiu mai redus sau mai generos pe partea de vin alb sau roşu. Gaggenau 400 vine opţional şi cu un suport de lemn în care poţi evidenţia într-un mod elegant o raritate a colecţiei tale, precum nobilul Chateau Latour 1959. Distribuţia dinamică a aerului în interiorul frigiderului împiedică apariţia mucegaiului sau a altor ciuperci care pot afecta vinurile (protecţie suplimentară pe lângă coloritul sticlei). Protecţia UV a uşii reprezintă un scut împotriva radiaţiilor solare, ceea ce face ca aceste frigidere sa fie perfecte si pentru a fi amplasate pe o terasă sau o bucătărie în aer liber. Dezgheţarea automată prin sistemul de evaporare preîntâmpină chiar şi apariţia peliculei de gheaţă, datorită controlului automat al excesului de umiditate.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București