Cuptoare Gaggenau Seria 200

Cuptoare Gaggenau seria200

Cuptoare

Cuptoare cu microunde Gaggenau seria200

Cuptoare cu microunde

Cuptoare cu abur Gaggenau seria200

Cuptoare cu abur

Design pentru pasionații de gastronomie

Cuptoarele din seria 200 cu mânere din oțel inoxidabil, oferă un design liniar ce se potrivește perfect cu frigiderele și congelatoarele din seria 200. Cu o lățime de 60 cm, aceste cuptoare vă pun la dispoziție posibilități infinite: compatibile cu aplicația Home Connect, cuptoarele pot fi controlate și monitorizate de la distanță. Pentru a maximiza experiențele culinare și vizuale, cuptoarele cu microunde și cu abur pot fi combinate cu sertarele termice și de vidare, precum și cu un espressor automat.

Cuptoarele din seria 200

Seria 200 impresionează prin intermediul unei estetici discrete, ce se îndepărtează de caracterul dominant al altor cuptoare marca Gaggenau. Incorporate perfect la suprafața mobilierului de bucătărie și echipate cu mânere ce se potrivesc perfect cu frigiderele din seria 200, aceste cuptoare reprezintă împlinirea tuturor ambițiilor culinare ale bucătarilor pasionați. În plus, fiecare cuptor este echipat cu butoane rotative de control cu finisaj robust oțel inoxidabil, precum și cu un display tactil TFT – toate acestea oferindu-vă control complet asupra celor 13 funcții de încălzire ce pot atinge până la 300ºC, dar și asupra funcției de coacere pe piatră, ce asigură o putere de coacere ce atinge capacitățile unui cuptor de piatră.

Toate cuptoarele clasice, cu abur și cu microunde din seria 200 sunt disponibile în trei nuanțe: antracit Gaggenau, metalic Gaggenau sau argintiu Gaggenau.

Cuptor Gaggenau Seria 200
Bucurați-vă de întregul potențial al gamei

Accesoriile pe care vi le punem la dispoziție sunt cheia unei experiențe culinare inedite. Piatra de copt cu element separat de încălzire reprezintă singurul mod ideal de a prepara tarte flambée, pizza și pâine. Grilajele extensibile, rotisorul Gastronom și paletele pentru pizza vor veni în completarea capacităților cuptorului și în ajutorul dumneavoastră.

Home Connect pentru ambițiile moderne ale bucătarilor pasionați

Home Connect vă oferă posibilitatea de a integra cuptorul în propria rețea digitală Smart Home și în viața dumneavoastră. Puteți descărca rețete, transmite setări de temperatură sau timp de coacere de la distanță. În plus, puteți preînclălzi cuptorul chiar și atunci când încă nu ați ajuns acasă. De asemenea, aveți posibilitatea de a accesa manualul de utilizare, dar și de a activa funcția de diagnosticare de la distantă pentru a beneficia de expertiza unui tehnician Gaggenau. Adaptați gătitul la propriul stil de viață.

Cuptor cu abur Gaggenau Seria 200
Cuptoarele cu abur din seria 200

Acum 20 de ani Gaggenau a introdus cuptorul cu aburi în bucătăriile de acasă și de atunci acesta a fost perfecționat constant, fapt pentru care gătitul la abur, fierberea, coacerea, rumenirea, prepararea la grătar, gratinarea și gătitul prin tehnica sous-vide sunt posibile în cadrul bucătăriei de acasă. Seria 200 vă permite să alegeți între un sistem de cuplare fixă la sursa de apă, alături de un sistem de curățare automată, sau rezervoare mari de apă ușor accesibile. Un spațiu interior de gătit extins, iluminare atractivă, grătar cu suprafață generoasă, programe ajutătoare și funcții automate cu 5 setări de abur – toate acestea vă stau la dispoziție

Sistem îmbunătățit de iluminare

Iluminată de leduri cu lumină caldă și delicată, opera dumneavoastră culinară este adusă în prim plan, în timp ce suprafața grătarului rămâne invizibilă.

Opera de artă culinară
Curățarea cu abur

Tot ce trebuie să faceți este să conectați cartușul special de curățare la racordul de apă, iar acesta va curăța și decalcifia temeinic interiorul cuptorului.

Seria 200 de cuptoare cu abur – un adevărat meșteșug

Toate cuptoarele noastre cu aburi sunt produse în fabrica noastră din Lipsheim, folosind materiale de cea mai înaltă calitate. Apoi, experții noștri le testează de două ori înainte de a le livra.

Puterea aburului, perfecționată
Micile detalii care fac diferența

Cuptorul beneficiază de un sistem inteligent de condensare a aburului în exces, astfel încât la deschiderea ușii cuptorului, aburul nu se va răspândi prin bucătărie.

Perfecționați-vă abilitatea de a coace la abur

Acum 20 de ani am adus pentru prima dată cuptoarele cu abur în bucătăriile private. Continuăm aceasta tradiție, oferindu-le bucătarilor pasionați noi posibilități în bucătărie. Modelele seriilor 400 si 200 sunt disponibile atât cu rezervor de apă, cât și cu alimentare de la sursa de apă, alături de sistemul automat de curățare, toate acestea fiind posibile fără compromisuri estetice.  Prin munca constantă de rafinare a cuptoarelor, va dăruim nu numai noi oportunități, ci și o experiență culinară aparte.

Gaggenau Art
Cuptoare cu microunde Gaggenau seria200
Cuptorul cu microunde din seria 200

Combinația ideală: gătiți rapid preparatele preferate folosind programele de microunde, grill și convecție. Acest cuptor vă pune la dispoziție o multitudine de funcții, ce îi permit să atingă temperatura dorită mult mai repede – de pildă vă puteți găti friptura de trei ori mai repede.

Mai mult decât a încălzi, a crea

Acest cuptor cu microunde vă oferă posibilitatea de a programa o anumită secventă de gătit. De pilă, puteți dezgheța preparatele dorite cu ajutorul microundelor, iar pentru gătirea preparatelor puteți selecta o combinație între funcțiile de microunde și convecție (pentru a păstra nivelul ideal de umiditate al preparatelor). În cele din urmă puteți desăvârși preparatul rumenindu-l folosind funcția grill. Cu acest cuptor nu numai că puteți prepara mâncărurile preferate, dar puteți salva și până la 50 de rețete preferate.

Cuptoare cu microunde Gaggenau seria200
Cuptorul cu microunde din seria 200
Cuptorul cu microunde din seria 200

Rezultate excelente în cel mai scurt timp: Gătiți și rumeniți rapid cu ajutorul cuptorului cu microunde și al grătarului. Ceea ce deosebește cuptorul cu microunde din seria 200 de toate celelalte cuptoare este capacitatea de a programa secvențe de microunde și grătar, dar și deschiderea automată a ușii fără mâner.

Aparate complementare:

Sertare Vidare Gaggenau

Sertare de vidare

Conservarea ingredientelor, accelerarea procesului de marinare, simplificarea procesului sous-vide, prelungirea termenului de valabilitate a vinului deschis – și lista posibilităților poate continua.

Sertare Termice Gaggenau

Sertare termice

Puteți încălzi farfurii pentru cină sau cești de cafea. Fiți și mai creativi în procesul de dospire și pregătire aluatului, dezghețați, rumeniți sau gătiți lent.

Espressor Automat Gaggenau

Espressor automat

Curățare automată la simpla atingere a display-ului tactil, setări personalizate, alături de opțiunile multiple ce vă stau la dispoziție. Toate acestea garantează prepararea cafelei, ceaiului sau laptelui exact așa cum doriți.

Combinații

Adaptați cuptorul ales în funcție de necesitățile și ambițiile culinare. Alegerea vă aparține: cu cuptoarele clasice, cu aburi, cu microunde și espressoarele automate, combinate cu un sertar termic sau de vidare, puteți crea bucătăria ideală la standarde profesionale, ce se remarcă prin intermediul design-ului său elegant.

Nuanțe disponibile

Puteți alege între trei nuanțe: antracit Gaggenau, metalic Gaggenau sau argintiu Gaggenau

Nuante Gaggenau
Espressoare Gaggenau

Espressoarele automate

Apa din rezervorul espressorului este încălzită constant pe tot parcursul procesului de preparare a cafelei, eliberând aromele plăcute ale cafelei și eliminând în același timp compușii amari. De asemenea, senzorii din rezervorul termoizolant pentru lapte vă vor avertiza dacă nu există suficient lapte (sau alternative de lapte) pentru spumă.

Aveți posibilitatea de a prepara ceai și o multitudine de băuturi calde. În plus puteți alege între 12 opțiuni de preparare a cafelei și puteți seta până la 8 opțiuni personalizate chiar de dumneavoastră. Reglați volumul, temperatura și tăria cafelei, raportul lapte/cafea și numărul de cești pentru a crea cafeaua ideală, după gustul dumneavoastră.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București