Cuptoare Gaggenau Seria 400

Cuptoare Gaggenau Seria 400

Cuptoare

Cuptoare cu abur seria 400

Cuptoare cu abur

Cuptoare cu microunde seria 400

Cuptoare cu microunde

Cuptoare pentru bucătari ambițioși

Ușile fără mâner ale cuptoarelor incorporate Gaggenau se deschid elegant, printr-o simplă atingere a ecranului tactil TFT. Expansivă atât în ceea ce privește dimensiunile, dar și posibilitățile, seria 400 vă pune la dispoziție o gamă excepțională de cuptoare, cuptoare combi-steam cu abur și cuptoare cu microunde, precum și sertare termice și de vidare cu lățimi de 60, respectiv 76 de cm.

De asemenea, espressorul complet automat cu o lățime de 60 de cm vine în completarea opțiunilor dumneavoastră, oferindu-vă posibilități de pregătire a cafelei la cele mai înalte standarde.

Cuptoarele din seria 400

Găsind inspirație în bucătăriile profesionale, cuptoarele Gaggenau pot impresiona orice bucătar profesionist, însă acestea sunt de fapt concepute pentru bucătăria de acasă. În timp ce catalizatorul încălzit filtrează mirosurile neplăcute și grăsimea, panoul din sticlă special prelucrată în patru straturi garantează nu numai păstrarea culorilor autentice, dar și a unei temperaturi răcoroase a ușii cuptorului chiar și în timpul programului de piroliză, ce poate atinge până la 485°C. În plus, tija de rotisor este compatibilă cu majoritatea celor 17 programe de încălzire, iar emailul ce îmbracă pereții cuptorului asigură o reflecție excelentă a căldurii, dar și durabilitate și curățare facilă.

Cuptoare Gaggenau Seria 400
Bucurați-vă de întregul potențial al gamei

Accesoriile pe care vi le punem la dispoziție sunt cheia unei experiențe culinare inedite. Piatra de copt cu element separat de încălzire reprezintă singurul mod ideal de a prepara tarte flambée, pizza și pâine. Grilajele extensibile, rotisorul Gastronom și paletele pentru pizza vor veni în completarea capacităților cuptorului și în ajutorul dumneavoastră.

Cuptorul dublu din seria 400

Cu 220 de litri de spațiu de coacere, o înălțime de aproape un metru și jumătate și o lățime de 76 cm, acest cuptor se dovedește a fi un adevărat gigant. Cu toate acestea, aspectul nu este singurul lucru care vă va impresiona: Aveți la dispoziție o gamă completă de 17 metode de încălzire, iar sonda termică multiplă de temperatură măsoară temperatura preparatelor dumneavoastră cu o precizie de până la un grad.

Cuptorul cu aburi
Cuptorul cu aburi din seria 400

La 20 de ani de la introducerea gătitului la aburi în bucătăriile de acasă, vă oferim un spațiu de gătit și mai mare pentru a vă satisface nevoile culinare. Aceste cuptoare vă pun la dispoziție cinci setări de abur ce ating temperaturi de până la 230 °C, precum și un grătar cu suprafață generoasă, încurajându-vă să vă perfecționați nu numai tehnicile de gătit la abur, dar și de fierbere, coacere, rumenire, pregătire la grătar, gratinare, gătit sous-vide și deshidratare.

Opera de artă culinară, în prim plan

Asigurați-vă că opera culinară la care lucrați este iluminată în mod ideal pe tot parcursul preparării. Ledurile discrete în nuanțe calde de alb pun în prim plan felul de mâncare pe care îl preparați fără să arunce raze orbitoare, datorită peretelui posterior al cuptorului cu finisaj antireflex. Aspectul contează, așa că suprafața grătarului dispare complet în spatele panoului din sticlă.

Opera de artă culinară
Nici măcar o urmă după gătit

Cuptorul dumneavoastră va arăta ca nou chiar și după coacere, gătire la abur sau sous-vide. Datorită sistemului excelent de curățare automată, tot ceea ce trebuie să faceți este să introduceți accesoriul de curățare și să alegeți programul de curățare, iar rezultatul va fi impecabil.

Puterea aburului, perfecționată

Nu numai iluminarea discretă vine în ajutorul bucătarului. Cuptorul este echipat cu o funcție inteligentă de condensare ce împiedică formarea aburului în exces, iar atunci când veți deschide ușa cuptorului nu veți fi niciodată întâmpinat/ă de un nor de abur.

Puterea aburului, perfecționată
Garantăm perfecțiunea

Fiecare cuptor cu aburi este produs în fabrica Gaggenau din Lipsheim de o echipă de specialiști în domeniul cuptoarelor cu abur. Standardul nostru: Fiecare cuptor este testat de două ori și este livrat doar atunci când specialiștii noștri sunt mulțumiți de rezultat.

Cuptorul cu microunde din seria 400

Economisiți timp datorită funcțiilor de microunde, convecție, grill sau orice combinație a acestora. Acum aveți posibilitatea de a vă găti friptura de trei ori mai repede, iar programul de încălzire rapidă va aduce cuptorul la temperatura de coacere mult mai repede.

Cuptorul cu microunde din seria 400
Mult mai mult decât un simplu cuptor cu microunde

Nu numai că puteți salva setările pentru până la 50 de rețete preferate, dar puteți seta secvența de gătire pe baza mai multor metode și timpi de încălzire. De pilă puteți dezgheța preparatele dorite cu ajutorul microundelor, iar pentru gătirea preparatelor puteți selecta o combinație între funcțiile de microunde și convecție (pentru a păstra nivelul ideal de umiditate al preparatelor). În cele din urmă puteți desăvârși preparatul rumenindu-l folosind funcția grill.

Aparate complementare:

Sertare Vidare Gaggenau

Sertare de vidare

Conservarea ingredientelor, accelerarea procesului de marinare, simplificarea procesului sous-vide, prelungirea termenului de valabilitate a vinului deschis -lista lista poate continua.

Sertare Termice Gaggenau

Sertare termice

Puteți încălzi farfurii pentru cină sau cești de cafea. Fiți și mai creativi în procesul de dospire și pregătire aluatului, dezghețați, rumeniți sau gătiți lent.

Espressor Automat Gaggenau

Espressor automat

Curățare automată la simpla atingere a display-ului tactil, setări personalizate, alături de opțiunile multiple ce vă stau la dispoziție. Toate acestea garantează prepararea cafelei, ceaiului sau laptelui exact așa cum doriți.

Combinații

Adaptați cuptorul ales în funcție de necesitățile și ambițiile culinare. Alegerea vă aparține: cu cuptoarele clasice, cu aburi, cu microunde și espressoarele automate, combinate cu un sertar termic sau de vidare, puteți crea bucătăria ideală la standarde profesionale, ce se remarcă prin intermediul design-ului său elegant.

Nuanțe disponibile

Cuptoarele din seria 400 sunt disponibile în două variante: Ușă din sticlă cu panou argintiu din de oțel inoxidabil, sau în nuanța închisă de antracit Gaggenau.

Nuante dosponibile Gaggenau
Espressoare Gaggenau

Espressoarele automate

Apa din rezervorul espressorului este încălzită constant pe tot parcursul procesului de preparare a cafelei, eliberând aromele plăcute ale cafelei și eliminând în același timp compușii amari. De asemenea, senzorii din rezervorul termoizolant pentru lapte vă vor avertiza dacă nu există suficient lapte (sau alternative de lapte) pentru spumă.

Aveți posibilitatea de a prepara ceai și o multitudine de băuturi calde. În plus puteți alege între 12 opțiuni de preparare a cafelei și puteți seta până la 8 opțiuni personalizate chiar de dumneavoastră. Reglați volumul, temperatura și tăria cafelei, raportul lapte/cafea și numărul de cești pentru a crea cafeaua ideală, după gustul dumneavoastră.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București