Cuptoare

Descoperiți cuptoarele Gaggenau din seria 200

Nelipsite din bucătăria de acasă a oricărui bucătar șef

Descoperiți cuptoarele Gaggenau din seria 200

Nelipsite din bucătăria de acasă a oricărui bucătar șef

Descoperiți cuptoarele Gaggenau din seria EB333

Nelipsite din bucătăria de acasă a oricărui bucătar șef

Descoperiți cuptoarele Gaggenau din seria EB333

Nelipsite din bucătăria de acasă a oricărui bucătar șef
Cuptor Gaggenau Seria 400

Descoperiți cuptoarele Gaggenau din seria 400

Nelipsite din bucătăria de acasă a oricărui bucătar șef
Cuptor Gaggenau Seria 400 - Alb-negru

Descoperiți cuptoarele Gaggenau din seria 400

Nelipsite din bucătăria de acasă a oricărui bucătar șef

Un cuptor din seria 400 sau 200?

Pur și simplu o chestiune de gust

Fie că alegeți un cuptor clasic, combi-steam sau cu microunde: Cuptoarele Gaggenau reprezintă dorința multora, o promisiune pentru oaspeți, ambiția oricărui bucătar pasionat și un statement al designer-ului. Inspirate de bucătăria profesională, cuptoarele Gaggenau vă pun la dispoziție o multitudine de avantaje. Realizate din materiale de înaltă calitate, cuptoarele au capacitatea de încălzire de până la 300°C și sunt echipate cu o sondă de temperatură cu precizie de până la un grad. Impresionând atât vizual, cât și prin utilizare, cuptoarele Gaggenau sunt definite de micile detalii, pe care orice bucătar știe să le prețuiască, și care se oglindesc în calitatea superioară a preparatelor.

Cuptoare Gaggenau seria 400

Datorită caracteristicilor ce se ridică la nivelul aparaturii profesionale, fiecare cuptor din seria 400 va depăși așteptările chiar și celui mai pretențios chef.

Aveți posibilitatea de a alege între uși de sticlă cu panou din otel inoxidabil, cu o lățime de 76 de cm, respectiv 60 de cm, de asemenea disponibile în nuanța antracit Gaggenau. Butoanele rotative se deosebesc prin finisajul robust din otel inoxidabil, asigurând control intuitiv prin display-ul tactil TFT. Trebuie doar să atingeti display-ul tactil, iar ușa cuptorului se va deschide elegant, la 180°. Sonda multiplă de temperatură măsoară temperatura preparatelor dumneavoastră cu o precizie de până la un grad, în timp ce programele automate vin în ajutorul bucătarului, iar functia de Home-Connect permite controlarea și supravegherea cuptorului de la distanță.

Cuptoare Gaggenau seria 200

Cuptoarele perfect incorporabile din seria 200 sunt un statement ceva mai subtil al brand-ului Gaggenau, însă poartă cu atât mai mult potențialul experiențelor culinare. Prin intermediul butoanelor rotative solide și al display-ului tactil TFT aveți controlul asupra celor 13 funcții de încălzire, care pot atinge temperaturi de până la 300°C. De asemenea, aveți la dispoziție funcția de coacere pe piatră, care permite coacerea la intensitatea oferită de un cuptor de cărămidă. Toate cuptoarele din această serie pot fi controlate prin aplicația Home-Connect, iar majoritatea aparatelor sunt dotate cu funcții de control și diagnosticare de la distanță.

Cuptoarele noastre sunt disponibile în trei nuanțe: antracit Gaggenau, metalic și argintiu. În plus, mânerele sunt compatibile cu frigiderele și congelatoarele seriei 200.

Cuptorul EB 333 de 90cm

Acest simbol culinar există în gama Gaggenau de 30 de ani. Ușa cu o lățime de 90 de cm, constituie întreaga suprafață frontală, atingând o greutate de 20 de kg datorită celor 5 straturi de sticlă ce păstrează o temperatură scăzută pe partea exterioară a ușii, în timp ce interiorul cuptorului poate atinge temperaturi de până la 300°C. Ușa este confecționată dintr-un strat de oțel inoxidabil de 3 mm, iar suportul-consolă garantează închiderea delicată și deschiderea facilă a ușii. În același timp, sticla termoizolantă este concepută pentru a reda culorile fidel, permițându-vă să vedeți exact cum se rotesc cei trei pui pe tija de rotisor.

Modelul EB 333 reprezintă cea mai înaltă aspirație a bucătarului profesionist. Acest cuptor se naște dintr-un meșteșug de cea mai înaltă calitate, astfel că producția zilnică este restrânsă la un număr mic – lucru pe care îl veți aprecia deceniu, după deceniu de utilizare. 

Perfecționați-vă abilitatea de a găti la abur

Acum 20 de ani Gaggenau a adus pentru prima dată cuptoarele cu abur în bucătăriile personale. Aceasta tradiție continuă, oferindu-le bucătarilor pasionați noi posibilități în bucătărie. Modelele seriilor 400 si 200 sunt disponibile atât cu rezervor de apă, cât și cu sursă de alimentare, alături de sistemul automat de curățare, toate acestea fiind posibile fără compromisuri estetice.  Prin munca constantă de rafinare a cuptoarelor, Gaggenau oferă nu numai noi oportunități, ci și o experiență culinară aparte.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București