Cuptorul Gaggenau EB333

Emblema mărcii Gaggenau EB 333. Noua ediție a unui clasic.

De peste 30 de ani cuptorul EB reprezintă o emblemă a mărcii Gaggenau, fiind râvnit nu numai de către bucătarii profesioniști, cât și de cei pasionați ce și-l doresc ca parte a bucătăriei de acasă.

Întreaga suprafață a cuptorului, cu o lățime de 90 de centimetri, este expresia pură a ADN-ului Gaggenau. Oricine îl vede, recunoaște caracterul distinctiv Gaggenau, ce îmbină tradiția cu avangarda. Unicitatea și autenticitatea acestui cuptor îl transformă într-un adevărat simbol culinar, ba chiar în inima oricărei bucătării. Fiind realizat manual aproape în întregime, acest cuptor se diferențiază de toate celelalte produse realizate la scară industrială, fiind rezultatul meșteșugului desăvârșit îmbinat cu folosirea materialelor de cea mai înaltă calitate. Adăugați la acestea design-ul impresionant și performanța excelentă -toate acestea fiind reunite într-un produs clasic.

Istoria produsului

În 1986, cuptorul EB 374 a devenit o revelație pentru Europa. A fost proiectul personal al proprietarului Gaggenau, Georg von Blanquet, el însuși un bucătar pasionat. Pentru acest cuptor cavernos, cu finisajul său în nuanțe întunecate, Georg von Blanquet a găsit inspirație în cuptoarele masive americane. Extinzându-l la o lățime revoluționară de 90 cm, cuptorul s-a transformat într-o o declarație a design-ului, marca Gaggenau, ce a schimbat complet bucătăria și a dobândit aproape imediat statutul de emblematic de produs clasic. Devenind cuptorul preferat al tuturor bucătarilor ambițioși, nu e de mirare faptul că design-ul avangardist al cuptorului a fost avansat încă de la început, căci a rămas practic neschimbat pe parcursul ultimelor trei decenii

Chiar și după cea mai recentă revizuire pentru aniversarea de 33 de ani, acest cuptor rămâne fidel tradiției: un simbol avangardist în ceea ce privește atât design-ul, cât și funcționalitatea. Panoul ușii din sticlă este fabricat dintr-un singur strat de oțel inoxidabil, cu o lățime de 3 mm, iar în ciuda faptului că ușa cântărește 20 de kg, ea poate fi deschisă și închisă cu ușurință.

În plus, datorită noului display tactil TFT al cuptorului EB 333, pregătirea mâncărurilor nu a fost niciodată mai ușoară. Acest cuptor este o sursă de inspirație pentru bucătăriile de acasă a unei noi generații de bucătari ambițioși.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București