Espressoare

Espressoare Gaggenau

Espressoarele Gaggenau automate din seriile 400 si 200 vă oferă posibilitatea de a prepara acasă cafea la standarde profesionale. Puteți crea băuturi care să satisfacă orice preferință a oaspeților dumneavoastră, instantaneu și cu un efort minim. Aceste mașini de cafea pot fi combinate în armonie perfectă cu gama de cuptoare Gaggenau.

Espressoare Gaggenau seria 400

Puteți prepara o gamă largă de băuturi calde pe bază de cafea și lapte, totodată având posibilitatea de a salva până la 8 configurații personalizate de băuturi în memoria aparatului. Funcția de râșnire selectivă permite comutarea între tipuri diferite de boabe de cafea, făra a le amesteca.

Espressoare Gaggenau seria 200

Espressoarele Gaggenau automate monitorizează rezervele de boabe de cafea și de lapte, anunțându-vă prin intermediul display-ului digital, dacă vreun ingredient lipsește. Astfel, veți putea prepara băuturi fără întreruperi.

Seria 400

Espressor automat

Accesorii Complementare

Sertar termic

culori disponibile

Ușă de sticlă cu panou din oțel inoxidabil

Ușă de sticlă în nuanța antracit Gaggenau

Fie că doriți să preparați două băuturi simultan, sau separat – acum puteți prepara cafeaua perfectă rapid și fără efort. Puteți prepara toate variațiunile începând de la Espresso și latte, până la cafea clasică, lapte cald și apă fiartă pentru ceai. De asemenea, aveți posibilitatea de a salva până la 8 configurații personalizate de băuturi în memoria aparatului.

Rezervele de boabe de cafea și lapte sunt monitorizate automat, astfel încât veți primi o avertizare imediat ce se detectează un nivel scăzut al vreuneia dintre rezerve. În acest fel, vă veți puteți bucura de o utilizare neîntreruptă a espresorului.

Vă puteți personaliza băuturile preparate prin intermediul gradului de măcinare a boabelor de cafea, intensității cafelei, temperaturii apei, cantității de apă și a raportului dintre lapte și cafea. Salvați configurațiile preferate pentru a prepara ulterior ceașca perfectă de cafea prin apăsarea unui singur buton. În plus, puteți economisi timp preparând două cești din aceeași băutură, în același timp, astfel că nimeni nu este nevoit să aștepte.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București