Frigidere Gaggenau seria 200

Frigiderele Vario din seria 200 – experiența de răcire la îndemâna dumneavoastră

Aparatele frigorifice Vario, frigiderele și congelatoarele din seria 200 completează perfect design-ul interior la bucătăriei dumneavoastră, impresionând prin tehnologia performantă și deopotrivă prin eleganța rafinată. Atunci când nu sunt în funcțiune, aparatele frigorifice marca Gaggenau se îmbină perfect cu mobila dumneavoastră de bucătărie. În timpul întrebuințării acestea emană o lumină caldă și delicată, ce potențează nu numai nuanțele deschise de bronz ale profilurilor, dar și furnirul de arțar al suportului de sticle.

Culoare și material

Aparatele se disting prin intermediul combinației rafinate dintre profilele  de nuanță bronz deschis și rafturile din sticlă transparentă. Finisajul satinat al bronzului se extinde până la suprafața rafturilor solide pe ușă și a cadranului tactil de reglare a umidității.

Iluminare

Vă puteți bucura de o iluminare în nuanțe calde, deloc stridente, ce învăluie și potențează nuanțele bogate ale ingredientelor pe care le păstrați.

Prospețime

Prin intermediul sistemului de reglare a umidității aveți posibilitatea de păstra ingredientele în condiții optime, dar și de a prelungi prospețimea alimentelor.

Suportul de sticle

Două suporturi de sticle din lemn masiv de fag asigură stocarea sigură a multor tipuri de sticle de vin și magnum. De asemenea, acestea pot fi unite datorită sistemului magnetic de îmbinare, formând astfel un sistem de stocare consistent.

Opțiunile din seria 200 Vario

Frigidere
Frigidere cu congelator
Congelatoare

Frigiderele Gaggenau din seria 200

Fie în formă mare sau mică, design-ul minimalist al seriei 200 devine un punct de atracție al bucătăriei dumneavoastră. Aveți posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de produse ce vă pun la dispoziție funcții precum: multiple zone de răcire, sertare de răcire ce prelungesc prospețimea alimentelor, un compartiment tip congelator cu o performantă atinge 4 stele, cât și rafturi reglabile.

Frigidere
Frigidere cu congelator
Congelatoare

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București