Frigidere Gaggenau Seria 400

Alegerea ta, o afirmație a design-ului Gaggenau
Frigidere Gaggenau Vario seria 400

Seria modulară, complet integrată și incorporabilă este alcătuită din frigidere, congelatoare, frigidere cu congelator și răcitoare de vin, ce nu lasă nici măcar o dorință neîmplinită. Peretele de răcire cu finisaj din oțel inoxidabil se integrează perfect în sinergia celorlalte aparate electrocasnice din bucătăria dumneavoastră, transformându-se într-un adevărat statement arhitectural.

O simplă apăsare a ușii cu sistem de deschidere push-to-open dezvăluie spațiul interior generos, cu finisaj din oțel inoxidabil, ce prezintă o combinație de elemente din aluminiu anodizat în nuanța antracit și panouri discrete, din sticlă transparentă. Estetica minimalistă a interiorului este potențată ușor și discret prin intermediul iluminării cu LED-uri cu lumină caldă. Datorită celor două opțiuni noi de deschidere, chiar și cea mai mare ușă poate fi deschisă fără efort, fie prin intermediul opțiunii pull-to-open, sau opțiunii push-to-open.

Frigider cu congelator Vario
Frigider Vario alături de congelator Vario
Răcitor de vinuri Vario

Estetica minimalistă a spațiului interior este potențată de iluminarea caldă și delicată, asigurată de lumini cu LED. Datorită sistemului de șine discret, înălțimile rafturilor interioare și ale rafturilor pe ușă pot fi ajustate cu ușurință pentru a crea un aspect interior cu o estetică ce rezonează cu aspectul exterior modern și minimal.

Precizia sistemului de răcire este asigurată de distribuirea uniformă a temperaturii; în plus, aveți posibilitatea de a ajusta după bunul plac zonele de răcire în mod individual. Dispuneți și de condiții ideale de stocare datorită sertarului de răcire ce atinge temperaturi de aproximativ 0 °C, și cu ajutorul căruia puteți păstra carnea și peștele mai mult timp. Integrați aparatele electrocasnice în sistemul căminului dumneavoastră digital și veți avea posibilitatea de a le controla de la distanță.

Rafturi pe ușă cu finisaj robust, din aluminiu anodizat

Congelator extensibil cu iluminare caldă pe bază de becuri LED

COMBINAȚII

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București