Gătitul la abur, perfecționat

Creați-vă propria capodoperă culinară

În urmă cu 20 de ani, am adus adus cuptoarele cu aburi în bucătăriile private. Continuăm această tradiție și astăzi, oferind bucătarilor ambițioși noi posibilități în ceea ce privește tehnologia aburului. Modelele de cuptoare din seriile 400 și 200 sunt disponibile cu rezervor de apă sau racordare la apă, punându-vă la dispoziție și un sistem de curățare automată, astfel încât nu trebuie sa faceți sacrificii în ceea ce privește aspectul sau funcționalitatea. Astfel, nu numai că am reușit vă extindem opțiunile, dar am și rafinat tehnologia cuptorului, alături de experiența culinară.

Inspirație pentru creație culinară

Datorită celor mai noi cuptoare combi cu aburi, orice bucătar ambițios poate stăpâni coacerea la aburi fără nicio restricție. Spațiul interior mărit, cu iluminare inteligentă indirectă, ascunde în spatele sticlei un grătar cu suprafață generoasă, asigurând curățarea facilă și un aspect elegant.

Alegeți dintr-o gamă largă de produse 

Ultimele inovații aduse cuptoarelor au făcut posibilă optimizarea acestora pentru a atinge cele mai înalte standarde. Programele automate oferă asistență în timpul gătitului și pot fi reglate prin intermediul display-ului intuitiv TFT, dar și folosind elementele de control ce pot fi ajustate în funcție de dorințele individuale. Sonda termică triplă măsoară temperatura cu o precizie de un grad,  permițând monitorizarea timpului rămas de gătit. De asemenea, datorită unei funcții speciale de gătire și a sertarului de vidare, aveți posibilitatea de a găti sous-vide. În plus, toate modelele sunt compatibile cu aplicația Home Connect.

Rezervoarele de apă ale cuptoarelor au fost mărite, iar accesibilitatea lor a fost îmbunătățită, astfel încât veți fi anunțat automat în cazul în care cantitatea de apă este insuficientă.

Dumneavoastră gătiți, cuptorul curăță

Sistemul de curățare automată este disponibil acum pentru toate cuptoarele combi cu aburi din seria 400, precum și pentru modele cu alimentare fixă la apă din seria 200. Curățenie în profunzime datorită cartușului de curățare.

Experimentați varietatea gamei noastre de cuptoare

Cuptorul este inima oricărei bucătării, fie că este vorba de o bucătărie profesională sau de cea de acasă.  Indiferent dacă alegeți un model de dimensiuni generoase, precum EB 333, o variantă cu un design impresionant din seria 400, sau un model cu design liniar din seria 200, orice alegere vine cu garanția unei experiențe desăvârșite de coacere.

Cuptoare Gaggenau Seria 400
Cuptoare Gaggenau Seria 400

Design sculptural, ușor proeminent, disponibil cu lățimi de 60 respectiv 76 cm, cu rezervor sau sistem fix de alimentare și evacuare de apă și cu finisaj ce îmbină sticla cu oțelul inoxidabil, alternativ disponibil  în nuanța antracit Gaggenau.

Cuptoare Gaggenau Seria 200
Cuptoare Gaggenau Seria 200

Design minimalist, modele perfect incorporabile, cu lățimi de 60 cm, cu rezervor sau sistem fix de alimentare și evacuare de apă. Modelele sunt disponibile în nuanțe de antracit Gaggenau, metalic Gaggenau sau argintiu Gaggenau.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București