Hote Gaggenau seria 200

hota Gaggenau seria 200

Hote de tavan

Hote incorporabile

Hote incorporabile

Hote insulare

Hote insulare

Hote incorporabile extensibile

Hote incorporabile extensibile

Hote înclinate

Hote înclinate

Hote Vario Downdraft

Hote Vario Downdraft

Hotă telescopică

Hote telescopice

Alegerea este a dumneavoastră

Seria 200 oferă bucătarului pasionat o gamă largă de opțiuni eficiente. Majoriatea hotelor Gaggenau pe care vi le punem la dispoziție oferă iluminare puternică, precum și un sistem de ventilație bazat pe recircularea sau evacuarea aerului. De asemenea, acestea pot fi controlate manual, sau prin intermediul unei funcții automate, ce poate ajusta viteza de rotație a ventilatorului în funcție de cantitatea detectată de vapori. În plus, filtrele de grăsime sunt ușor de îndepărtat și pot fi curățate cu ușurintă cu mașina de spălat vase. Fiecare extractor din gama noastră este echipat cu motor BLDC, ce se deosebește prin eficiență, silențiozitate, fiind integrat în interiorul aparatului de extracție, facilitând astfel montarea aparatelor din seria 200.

Hote de tavan

Hotele Gaggenau de tavan sunt disponibile în trei variante: sub formă de casetă suspendată de tavan, integrată sau montată la nivelul suprafeței alese. Toate modelele pot fi controlate prin intermediul aplicației Home Connect, sau prin intermediul butoanelor de control ale plitelor compatibile – odată ce plita se află în funcțiune, hota poate fi controlată chiar și printr-un program automat. Hota cu casetă suspendabilă de culoare negru Gaggenau coboară din tavan, asigurând astfel o recirculare mai eficientă a aerului, dar și o iluminare reglabilă a suprafeței de lucru. În plus, motorul silențios poate fi controlat prin intermediul senzorilor, în timp ce înălțimea ajustabilă a extractorului facilitează schimbarea filtrelor de mirosuri și grăsimi.

Extracție invizibilă

Aspectul exterior al extractorului, lat de 120 de cm, se caracterizează prin subtilitate estetică, fiind integrat perfect la nivelul suprafeței tavanului. Acesta poate elimina cu eficiență vaporii și mirosurile neplăcute rezultate în timpul gătitului, fiind disponibil cu finisaj în nuanța bronz Gaggenau.

Lăsați frâu liber hotei

Hota de 105 cm în nuanța bronz Gaggenau vă va convinge datorită montării facile. Se poate integra cu ușurintă în orice bucătărie, oferind totodată o soluție extraordinară de recirculare a aerului, eliberându-vă astfel de necesitatea de a adăuga canale de ventilație suplimentare.

Hote incorporabile extensibile din seria 200

Noile hote incorporabile extensibile din seria 200 se deosebesc prin caracterul discret, intrând în prim plan doar în timpul folosirii. Acestea sunt disponibile cu lățimi de 80, respectiv 90 de cm. Panoul extensibil din sticlă asigură o iluminare ambientală, dar și eficiență maximă. Controlul poate fi realizat prin intermediul plitelor compatibile, dar și prin senzorul automat de calitate a aerului.

Controlați fluxul aerului

Ventilație eficientă datorită tehnologiei Guided-Air: panoul extensibil din sticlă generează un flux suplimentar de aer, asigurând astfel extragerea eficientă a vaporilor. Datorită acestor funcții inovative, mai mult abur este extras în timpul gătitului, indiferent de locul în care alegeți să amplasați accesoriile de gătit pe plită. Sistemul de ventilație ocupă puțin spațiu, iar montarea acestuia este mai ușoară, deoarece necesită o singură decupare în cadrul corpului de bucătărie. Astfel, puteți economisi spațiu prețios pentru sertare. În plus, funcția de recirculare a aerului garantează eliminarea eficientă a mirosurilor, iar filtrele din cărbune activ, precum și filtrele de grăsime pot fi demontate cu ușurintă, simplificând procesul de curățare și mentenanță.

Hote Vario Downdraft

Disponibile în culoare neagră, hotele Vario Downdraft se potrivesc perfect plitelor Vario pe bază de inducție, pe gaz, de tip grill sau Teppanyaki.

Extracția invizibilă a aburilor

Datorită faptului că vaporii și mirosurile neplăcute sunt eliminate direct de la sursă, bucătarului i se oferă libertatea de a întreține atmosfera și de a se bucura de spațiul pus la dispoziție pentru creațiile sale culinare, fără ca vaporii sau caseta hotei să-i împiedice vederea. Sistemul de ventilație pe bază de flux de aer descendent este o inovație pe care o perfecționăm neîncetat încă din 1976, iar la momentul actual, această tehnologie vă pune la dispoziție un senzor automat de ajustare a nivelurilor de funcționalitate.

Hote insulare

Hotele insulare cu o dimensiune de 90 de cm reprezintă materializarea unui design clasic și totodată robust. Corpul hotei este perfect proporționat, deosebindu-se prin finisajul din sticlă și oțel inoxidabil, oferind totodată un sistem de iluminare controlat prin intermediul unui variator. Puteți controla funcționalitatea hotei prin aplicația Home Connect, dar și utilizând butoanele de control ale plitei. De asemenea, funcția automată a hotei controleză viteza de rotație a ventilatorului, redirecționând vaporii către hotă.

Hote înclinate

Aveți posibilitatea de a alege între două design-uri diferite de hote înclinate. Ambele modele pot fi controlate prin intermediul aplicației Home Connect, fiind disponibile cu dimensiuni de 90 de cm, cu tehnologie de extracție, sau recirculare a aerului. Clasicul finisaj realizat din oțel inoxidabil este completat de un panou din sticlă disponibil atât în nuanță metalică, cât și antracit Gaggenau. Luminile reglabile, trei niveluri de putere, precum și modul automat și de extracție intensivă pot fi controlate prin intermediul butoanelor de control montate la suprafața plitei alese.

Elegante, silențioase, eficiente

Hotele din sticlă cu o lățime de 90 de cm și cu panou în nuanța antracit Gaggenau reprezintă elementul complementar perfect pentru cuptoarele și plitele pe bază de inducție din seria 200. Motorul eficient și deopotrivă silențios, alături de iluminarea pe bază de variator, precum și suprafața de sticlă ușor de curățat garantează faptul că vă veți bucura de o experiență culinară veritabilă.

Hote telescopice

Aceasta este soluția optimă pentru cei ce pun preț pe o hotă cu aspect discret și pentru bucătăriile cu spațiu restrâns. Încorporată într-un dulap deasupra plitei, placa extensibilă din sticlă cu lățimi de 60, respectiv 90 de cm poate extrage toți aburii produși la nivelul plitei. Aveți la dispoziția dumneavoastră posibilitatea de a regla intensitatea luminii, cele trei niveluri de funcționalitate, și puteți alege între o funcție de extracție intensivă și una automată. În plus, cadrul rabatabil cu mecanism opțional de coborâre permite ascunderea casetei, atunci când aceasta nu este utilizată.

Hote incorporabile

Aceste hote pot fi încorporate deasupra plitelor, fiind disponibile în dimensiuni de 52, 70 sau 86 de cm, iar dimensiunile generoase garantează o extracție mai eficientă a mirosurilor neplăcute. Puteți regla intensitatea luminii, cele trei niveluri de funcționalitate, precum și funcția de extracție intensivă prin intermediul unei telecomenzi. Datorită funcționării extrem de silențioase și eficiente, hota incorporabilă se tranformă în eroina invizibilă a bucătăriei dumneavoastră.

Elemente complementare: plitele din seria 200

Plitele Vario din seria 200 vă pun la dispoziție un design bazat pe nuanțe închise, oferindu-va tot ceea ce aveți nevoie pentru a da frâu liber creațiilor culinare. Elementele modulare pe gaz, inducție, pe bază de grill electric sau Teppanyaki stau la dispoziția dumneavoastră pentru a crea sinergia perfectă.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București