Hote Gaggenau seria 400

Hote vario de tavan

Hote Vario de tavan

Hote insulare

Hote insulare

Hote incorporabile extensibile

Hote Vario tip Downdraft

Hote de perete

Hote de perete

Hote incorporabile extensibile

Hote incorporabile extensibile

Calitatea excelentă a aerului 

Seria 400 de hote Gaggenau reprezintă soluția perfectă pentru aer curat. Design-ul îndrăzneț, alături de filtrele extrem de eficiente asigură performanțe profesionale, iar iluminarea integrată creează o ambianță confortabilă. Începând de la soluțiile modulare de tavan, cu panou statement și până la opțiuni discrete integrate în plită, aceste extractoare sunt capabile de a elimina vaporii și mirosurile chiar și din bucătăriile mari.

Hote Vario de tavan

Sistemul modular poate fi încorporat în configurația bucătăriei dumneavoastră și adaptat la orice dimensiuni. Unitatea externă de ventilație prezintă o suprafață ce se deosebește prin profilul extrem de plat, fără a face compromisuri în ceea ce privește eficiența. De asemenea, iluminarea și nivelurile de funcționalitate pot fi ajustate comod, prin intermediul unei telecomenzi.

Hote incorporabile extensibile

Hotele incorporabile extensibile nu numai că îndepărtează vaporii și mirosurile, dar vă pun la dispoziție si un sistem de iluminare reglabil, cu variator. Fie că alegeți un sistem de ventilație pe bază de recirculare sau evacuare a aerului, aceste hote completează perfect plitele din seria 400: pe gaz, cu inducție, Teppanyaki sau grill – iar atunci când terminați treaba, hota se va retrage subtil în corpul de bucătărie.

Hote Gaggenau tip Downdraft din seria 400

Cu eficiență și subtilitate, hotele tip Downdraft, cu evacuare descendentă a aburului permit bucătarului pasionat să întrețină atmosfera, dând frâu liber creativității culinare. Înlăturând în mod silențios, eficient, dar și automat mirosul și vaporii direct de la sursă, sistemul de ventilație cu flux descendent a fost proiectat pentru a crea o sinergie perfectă alături de întreaga gamă de plite din seria Vario 400.

Hote Vario tip Downdraft

Hotele Vario cu ventilație Downdraft se pot alătura elegant oricărui produs Vario din seria 400, inclusiv opțiunilor Flex cu inducție cu sau fără ramă. Sistemul de ventilație cu flux descendent se dovedește a fi extrem de util în combinație cu plitele Teppanyaki și grill, sau alături de plite Flex sau pe gaz.

Estetică deosebită, eficientă maximă

Sistemele noastre de extracție Downdraft au apărut prima oară în anul 1976 și pot fi integrate în orice scenariu culinar, alături de aparatele de gătit Vario din seria 400. Acestea pot extrage vaporii și mirosurile direct de la sursa în timp ce gătiți, iar precum plitele noastre, acestea pot fi controlate prin intermediul butoanelor rotative de control din oțel inoxidabil.

Eliminați mirosurile neplăcute direct de la sursă

Grilele largi de ventilație, motoarele puternice și noua configurație a sistemului interior asigură un flux puternic de aer chiar și la cel mai mic nivel de funcționalitate și zgomot minim la cea mai înaltă treaptă de intensitate. Datorită funcției automate, bucătarul se poate concentra pe creația sa culinară și poate dărui atenție oaspeților. Senzorul hipersensibil de calitate a aerului poate detecta imediat vaporii emanați în timpul gătitului, ajustând intensitatea fluxlui descendent de aer după nevoie. Funcția automată va folosi întotdeauna minimul necesar de energie, asigurând astfel o funcționare extrem de silențioasă.

Curățare și mentenanță

Datorită design-ului îmbunătățit, chiar și mentenanța extractorului a fost simplificată. Mânerele ergonomice facilitează îndepărtarea filtrului dublu de grăsime și a recipientului de colectare, care poate fi așezat în poziție verticală pe blatul de bucătărie, pentru a preveni contactul cu grăsimea. Filtrul poate fi curățat în mașina de spălat vase, iar suprafața interioară din aluminiu anodizat poate fi curățată cu ușurință, asigurând astfel o igienă de neegalat, în timp ce forma simetrică permite reintroducerea ușoară la nivelul blatului de bucătărie.

Hote Gaggenau insulare

Disponibile cu lățimi de 160, 120 și 100 de cm, hotele insulare se deosebesc printr-un caracter robust și totodată minimalist, reprezentând totodată o marcă estetică puternică. Sistemul de iluminare controlat prin variator poate scălda suprafața de lucru în lumină, dar poate fi și sursa unei iluminări atmosferice. Totodată, senzorii pot ajusta intensitatea de extracție în funcție de cantitatea de vapori, în timp ce filtrul Baffle profesional elimină vaporii cu eficiență maximă.

Hote de perete

Cu lățimi de 160, 120, respectiv 90 de cm, filtrele profesionale Baffle, alături de motoarele puternice asigură eliminarea eficientă a mirosurilor și aburilor rezultați în urma gătitului. Iluminându-vă zona de gătit prin LED-uri poziționate subtil și controlate prin intermediul unui variator, aceste extractoare se potrivesc perfect cu dimensiunile plitelor Gaggenau.

Elemente complementare: plitele

Puteți amplasa liber până la șase tigăi pe suprafața lată de 90 de cm a plitei cu inducție. Spațiul vast dă frâu liber creativității, inspirându-vă să gătiți ca un bucătar profesionist, eliberându-vă totodată de constrângerile spațiale și punându-vă la dispoziție elemente intuitive de control.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București