Hote și extractoare

Hota Gaggenau Seria 400

Descoperiți hotele din seria 400

Hota Gaggenau Seria 400

Descoperiți hotele din seria 400

Hota Gaggenau Seria 200

Descoperiți hotele din seria 200

Hota Gaggenau Seria 200

Descoperiți hotele din seria 200

Aer curat chiar și în timpul gătitului

Bucătăria modernă nu mai reprezintă doar un loc dedicat creațiilor culinare, ci este și un spațiu pentru familie, unde vă puteți relaxa și distra. De aceea, o ventilație eficientă se dovedește a fi esențială. Fie că alegeți un extractor cu un design robust, sau un model silențios și performant, extractoarele și hotele din seriile 400 și 200 reprezintă un element vital din orice bucătărie. Acestea pot fi controlate manual sau automat, pot fi montate în tavan, pe perete sau integrate în interiorul corpurilor de bucătărie, deasupra bucătăriilor insulare sau plitelor. Principiul nostru de creare este îmbinarea design-ului discret, cu eficiența curgerii aerului.

Două design-uri, două serii: seria 400 și seria 200

Hote Gaggenau seria 400

Proiectate pentru cea mai înaltă calitate a aerului. Seria 400 reprezintă soluția ideală pentru aer curat, indiferent dacă alegeți sistemul modular de ventilație, hota insulară, montată în tavan sau pe perete, sau chiar hota Downdraft cu sistem de evacuare descendentă a aburului.

Hote Gaggenau din seria 200

Oferind bucătarului pasionat o gamă largă, seria 200 vă pune la dispoziție opțiuni pentru orice bucătărie: începând de la sisteme de ventilație Downdraft montate în blatul de bucătărie, hote insulare și până la opțiuni montabile în tavan, sau extractoare ascunse în interiorul corpurilor de bucătărie.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București