Mașini de spălat

Cea mai bună îngrijire pentru hainele dumneavoastră

 
Mașina de spălat și uscătorul de rufe cu pompă de căldură

Când vine vorba de un sistem de spălare a rufelor perfect coordonat, mașina de spălat și uscătorul de rufe Gaggenau reprezintă alegerea ideală. Deschiderile mari de încărcare alături de tamburii spațioși și iluminați facilitează încărcarea și descărcarea, garantând rezultate excelente. În timp ce mașina de spălat vă pune la dispoziție un sistem inteligent de dozare, uscătorul dispune de o funcție de curățare automată a schimbătorului de căldură, ce reduce la minimum necesitatea de intervenție manuală. În plus, ambele aparate oferă programe automate și comunică între ele astfel încât uscătorul alege programul potrivit, în funcție de încărcătura mașinii de spălat. Toate aceste funcții vă garantează faptul că hainele dumneavoastră vor arăta impecabil, cu un minim de efort necesar.

Mașina de spălat

Consumul redus de apă și energie, capacitatea mare de încărcare și durabilitatea îndelungată sunt doar câteva dintre caracteristicile impresionante oferite de mașinile de spălat Gaggenau. Tamburul spațios al mașinii permite încărcarea mașinii cu până la 10 kg de rufe, iar datorită funcției de încărcare în timpul ciclului de spălare, aveți posibilitatea de a adăuga rufe uitate, în timpul programului de spălare. De asemenea, aceste mașini de spălat utilizează sistemul inteligent și îmbunătățit de dozare iDos pentru controlul automat al fluxului de detergent lichid și balsam. Sistemul dinamic de spălare a rufelor asigură performanța programului de spălare la timp minim de funcționare, în timp ce funcțiile anti-pete și anti-șifonare vă pun la dispoziție opțiuni pentru orice nevoie. Conexiunea mașinii de spălat cu uscătorul de rufe oferă pe de-o parte armonie vizuală perfectă, dar și funcționare excelentă datorită posibilității de conectare prin intermediul aplicației Home-Connect.

Uscătorul de rufe cu pompă de căldură

Datorită funcției Smart Dry uscătorul cu pompă de căldură alege automat programul necesar de uscare, în funcție de încărcătura curentă de rufe din mașina de spălat, astfel încât până la 9 kg de rufe pot fi uscate în mod silențios. De asemenea, noul program Steam Refresh pe bază de abur poate împrospăta hainele ușor murdare și șifonate. Condensatorul uscătorului dispune de o funcție de auto-curățare și de un senzor ce vă atenționează atunci când curățarea manuală este necesară, iar tehnologia modernă și performantă a pompelor de căldură transformă uscătorul de rufe Gaggenau în completarea perfectă a mașinii de spălat.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București