Mașini de spălat vase Gaggenau Seria 200

Mașina de spălat ideală pentru orice bucătărie

Toate cele patru mașini de spălat vase din seria 200 vă pun la dispoziție o gamă largă de opțiuni din care puteți alege. Dacă aveți nevoie de o zonă suplimentară de curățare, de tehnologia inovativă Zeolith pentru o performanță excelentă de uscare, de o usă fără mâner sau pur și simplu de un aparat cu un corp îngust de 45, atunci seria 200 este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Fiecare mașină de spălat vase dispune de șase programe de spălare, ce vă permit să adaptați ciclurile de spălare în funcție de nevoile dumneavoastră și  de cerințele impuse de vasele dumneavoastră. Aceste programe pot fi personalizate cu opțiuni suplimentare: de exemplu, puteți scurta durata programului de curățare sau chiar reduce temporar nivelul de zgomot din timpul funcționării. De asemenea, prin intermediul aplicației Home Connect, setările dumneavoastră pot fi salvate și activate de la distanță. În plus, mașinile de spălat din seria 200 se deosebesc datorită iluminării puternice, dar și a sistemului flexibil de amplasare a suporturilor.

Preferințele dumneavoastră individuale pentru anumite funcții ale mașinilor de spălat vă vor ajuta să faceți alegerea corectă. Dacă instalarea impecabilă este ceea ce vă doriți, atunci modelele cu sistemul flexibil de balamale sunt ceea ce trebuie să alegeți. De asemenea, trebuie să alegeți dacă vă doriți o glisare facilă a coșurilor, o usă cu mâner sau cu deschidere pe bază de apăsare, sau dacă timpul rămas de funcționare sa fie proiectat pe podea sau indicat prin intermediul iluminării laterale Info-Light. Fiecare decizie pe care o veți lua vă va aduce mai aproape de produsul ideal pentru dumneavoastră.

Curățare și îngrijire la standarde înalte

În funcție de modelul ales, veți avea la dispoziția dumneavoastră o zonă suplimentară de curățare de-a dreptul extraordinară și ingenioasă. O simplă apăsare de buton va redirecționa jeturile de apă către paharele dumneavoastră. Paharele vor fi ținuți în siguranță în suporturi siliconate, unde interiorul va fi clătit cu precizie și apoi uscat la perfecție, datorită tehnologiei Zeolith, ce utilizează căldura generată în timpul procesului de clătire, reducând astfel consumul de energie necesar pentru uscare.

Accesorii

Înlocuiți coșul pentru tacâmuri cu sertarul de tacâmuri pentru a crea spațiu suplimentar în mașina dumneavoastră de spălat vase. De altfel, puteți alege să adăugați al treilea coș cu o adâncime optimă pentru căni de dimensiuni mici, dar și ustensile mari de gătit. În cazul în care aveți nevoie de mai mulți spațiu în înălțime, puteți repoziționa suportul integrat pentru cuțite. De asemenea, suportul special pentru tacâmuri asigură protejarea acestora împotriva petelor și ruginei, iar suportul pentru pahare se dovedește a fi ideal pentru paharele fragile, cu picior lung.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București