Mașini de spălat vase Gaggenau Seria 400

Curățare excepțională

Mașinile de spălat vase din seria 400 asigură protejarea veselei și a tacâmurilor dumneavoastră prețioase prin intermediul unor funcții inovative precum Zeolith, ce permite curățarea vaselor și paharelor fragile la temperaturi scăzute. Trebuie doar să apăsați pe ușă, iar mașina de spălat va ilumina vesela difuz și delicat, punând în valoare tacâmurile proaspăt spălate, a căror luciu va atrage atenția oricui. Șinele cu alunecare lină, alături de sistemul de închidere cu amortizare asigură glisarea facilă a coșurilor. De asemenea, coșul superior include suporturi extensibile cu margini siliconate ce oferă un suport delicat și sigur pentru pahare, dar și suprafețe antiderapante pentru amplasarea obiectelor mici, în timp ce duzele zonei suplimentare de curățare pot fi activate în funcție de cerințele veselei dumneavoastră.

Instalare flexibilă

Sistemul flexibil de balamale vă oferă libertate, permițând instalarea mașinii de spălat aproape oriunde în bucătărie. În plus, noua funcție de iluminare laterală Info-Light vă informează când mașina este în funcțiune, o opțiune ce se dovedește a fi utilă, având în vedere cât de silențios de desfășoară funcționarea mașinii. În cazul în care optați pentru un model fără balamale flexibile, timpul rămas de funcționare poate fi proiectat pe podea.

Protecție optimă pentru vasele dumneavoastră

Una dintre cele mai importante caracteristici ale mașinii de spălat vase este capacitatea de a personaliza în întregime programul de spălare, în funcție de nevoile dumneavoastră și ale vaselor – iar cele opt programe cu câte patru opțiuni vă vin în întâmpinare. De pildă, puteți alege să scurtați ciclul de spălare, sau să reduceți temporar zgomotul din timpul funcționării, toate acestea fiind posibile prin intermediul aplicației Home Connect. În ceea ce privește coșul superior, acesta poate fi folosit fie ca suport pentru tacâmuri, fie pentru boluri și cești de dimensiuni mici, iar suportul pentru cuțite poate fi mutat cu ușurință, pentru a crea mai mult spațiu în coșul inferior pentru pahare de vin spre exemplu.

Accesorii

Înlocuiți coșul pentru tacâmuri cu sertarul de tacâmuri pentru a crea spațiu suplimentar în mașina dumneavoastră de spălat vase. De altfel, puteți alege să adăugați al treilea coș cu o adâncime optimă pentru căni de dimensiuni mici, dar și ustensile mari de gătit. În cazul în care aveți nevoie de mai mulți spațiu în înălțime, puteți repoziționa suportul integrat pentru cuțite. De asemenea, suportul special pentru tacâmuri asigură protejarea acestora împotriva petelor și ruginei, iar suportul pentru pahare se dovedește a fi ideal pentru paharele fragile, cu picior lung.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București