Mașini de spălat vase

Curățare delicată și inteligentă

Mașinile de spălat vase Gaggenau vă vor curăța paharele și tacâmurile cu aceeași grijă și precizie, precum o faceți dumneavoastră. Seriile 400 și 200 garantează curățarea delicată, silențioasă și totodată eficientă a veselei dumneavoastră. Optați pentru o gamă largă de opțiuni inovative precum tehnologia Zeolith, ce oferă rezultate mai bune de uscare, sertare cu glisare lină, dar și suporturi extensibile siliconate, ce asigură o fixare sigură și eficientă a paharelor. Trebuie doar să faceți un exercițiu de imaginație pentru a descoperi avantajele aduse de o zonă opțională de curățare intensivă și totodată delicată a vaselor sau paharelor. În plus, sistemul flexibil de balamale vă oferă libertate în ceea ce privește instalarea mașinii de spălat vase. Toate aparatele pot fi controlate de la distanță prin intermediul aplicației Home Connect, oferindu-vă posibilitatea de a personaliza programele de curățare în funcție de cerințele veselei dumneavoastră.

Mașinile de spălat vase Gaggenau seria 400

Îngrijire delicată și curățare excepțională a vaselor, alături de un sistem de iluminare de-a dreptul fascinant. Puteți alege între opt programe de curățare cu câte patru opțiuni, ce pot fi completate de zona opțională de curățare ce redirecționează jeturile de apă direct către paharele dumneavoastră. Odată ce programul de spălare s-a terminat, o simplă apăsare a ușii cu sistem de deschidere Push-to-open va ilumina vasele, punându-le în prim plan aspectul impecabil obținut după curățare.

Mașinile de spălat vase Gaggenau seria 200

Cele patru mașini de spălat din seria 200 vă pun la dispoziție pe lângă interiorul iluminat, șase programe de spălare cu o multitudine de opțiuni ce permit printre altele personalizarea duratei de funcționare, sau funcționarea silențioasă. Anumite modele vă oferă posibilitatea de a alege între proiecția timpului rămas de funcționare pe podea, sau iluminarea laterală prin sistemul Info-Light, ce vă anunță când mașina este în funcțiune – funcții cu adevărat utile având în vedere cât de silențioase sunt aceste mașini de spălat.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București