Despre noi

Despre noi

Kitchen INC.

Considerată de mulți inima casei, bucătăria este o provocare pentru fiecare dintre noi. Un spațiu care trebuie gândit în armonie cu întreaga casă, perfect echipat ca să răspundă tuturor așteptărilor și atent trasat ca să se transforme ușor din front de lucru în spațiu de joacă – și pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

Bucătăria este alfa și omega fiecăreia din zilele noastre – dimineața înseamnă o cafea delicioasă sau un mic dejun frugal, iar seara înseamnă o cină atent pregătită. În zilele bune, prânzul e măsura unei “bucătăreli” totale.

Este esențial ca o bucătărie să fie în armonie cu spiritul și nevoile casei voastre.

 

Echipa Kitchen INC. îți propune mai mult decât o bucătărie – îți propune o călătorie.

La fel ca oricare altă călătorie, o bucătărie este un proiect personal – nu avem rețete prestabilite, avem doar propuneri inspirate din alegerile tale. De aceea, înainte de toate trebuie să ne cunoaștem: ca să înțelegem ce fel de bucătărie te reprezintă cel mai bine.

Indiferent de planul făcut, avem câteva ingrediente de bază, pe care le combinăm în funcție de tine: detalii de lux, tehnologie de înaltă clasă, versatilitate, eleganță, sinergie, luminozitate, atmosferă. Credem în experiențe sofisticate dar natural inspirate – iar a găti într-o bucătărie perfectă pentru tine este primul pas spre împlinire.

Fie că e vorba de mobilier, soluții tehnice, electrocasnice, lumini sau pur și simplu crearea unui stil propriu, Echipa de profesioniști Kitchen INC. este pregătită cu toate „uneltele” pentru a crea bucătăria perfectă pentru tine.