Mobilă Warendorf die Küche

WARENDORF produce fiecare bucătărie în mod individual, fără a recurge la materiale uzuale. Unicitatea fiecărei bucătării nu se oprește doar la aranjarea corpurilor de bucătărie, ci iese în evidență atât în interior, cât și la exterior. Precum dimensiunile corpurilor de bucătărie, fronturile pot fi individualizate în funcție de culoarea, forma și înălțimea dorite. Pentru mobila Warendorf, sertarele, nișele, mânerele și interioarele pot fi selectate individual, iar apoi produse și asamblate pentru dumneavoastră. Aceasta este măiestria germană, marca WARENDORF.

CALITATE, DESIGN ȘI CARACTER INDIVIDUAL

De ce să alegeți mobila Warendorf die Küche ?
CALITATE

WARENDORF întruchipează calitatea superioară a produselor ,,Made in Germany”. Producția se desfășoară exclusiv în Germania, folosind materiale de cea mai înaltă calitate, de la furnizori selectați din segmentul premium. Fiecare produs WARENDORF este unic, și doar la WARENDORF fiecare bucătărie este rezultatul îmbinării tehnologiei de fabricație de ultimă oră cu arta meșteșugului. Datorită tehnologiei noastre unice, avem posibilitatea de a fabrica fiecare corp pliabil în parte, astfel încât să creăm o întreagă bucătărie ce se potrivește perfect spațiului dorit. Acesta este aspectul ce deosebește orice bucătărie autentică, marca WARENDORF, de bucătăriile altor producători.

DESIGN

Bucătăriile WARENDORF stau zi de zi sub semnul unui design excelent. Numeroasele premii câștigate vorbesc de la sine:

CARACTER INDIVIDUAL

Fiecare bucătărie marca WARENDORF este realizată exclusiv pe comandă, fără a folosi articole de stoc realizate în prealabil. Fiecare bucătărie în parte este unică nu numai în ceea ce privește aranjamentul, dar și design-ul. Dimensiunile unităților pot fi individualizate precum fronturile în ceea ce privește culoarea, forma și înălțimea lor. Sertarele, nișele, mânerele și accesoriile de stocare și organizare sunt întotdeauna alese de client, iar apoi manufacturate și asamblate de către noi, special pentru dumneavoastră. Acesta este meșteșugul german marca WARENDORF.

Corpul pliabil

Suntem singurul producător de corpuri de bucătărie pliabile brevetate și de înaltă calitate, cu o garanție de 30 de ani.

Fantele

Atenția noastră pentru detalii iese în evidență prin modul exact în care lucrăm – cu o precizie de 1/10 mm – lăsând un spațiu de 4 mm chiar și în cazul pieselor mari de mobilier, a colțurilor și marginilor.

Calitatea vopselei

Vopseaua noastră PIANO7® garantează calitate incomparabilă și reflexii cu oglindire. 7 pași – 7 straturi de vopsea aplicate și prelucrate manual pentru dumneavoastră.

Varietatea de culori

Spectru larg de culori cu peste 2000 de nuanțe RAL și NCS - varietatea de culori WARENDORF vă stă la dispoziție fără costuri suplimentare.

Gama largă de suprafețe premium

Cele mai înalte standarde de calitate și pentru suprafețe precum lemn, beton, sticlă, aluminiu și oțel inoxidabil.

Furnirul

Fibră de lemn cu model continuu pentru furnire standard și furnire subțiri. Vă punem la dispoziție o gamă de traverse verticale și orizontale pentru furnire din lemn masiv și elemente decorative din lemn.

Gama de accesorii interioare

Detaliile ce desăvârșesc: spațiu interior sofisticat, sisteme de organizare, blaturi, iluminare și multe altele

ASEMENI PERSONALITĂȚII, BUCĂTĂRIA DUMNEAVOASTRĂ POARTĂ PROPRIA SEMNĂTURĂ!

Descoperiți posibilitățile nelimitate oferite de mobila WARENDORF autentică.

O BUCĂTĂRIE AUTENTICĂ WARENDORF ÎNSEAMNĂ MEȘTEȘUG PÂNĂ LA CEL MAI MIC DETALIU

La WARENDORF nu ne orientăm după dimensiuni standard, ci producem fiecare bucătărie în mod individual, după unități de măsură personalizate pentru toate dimensiunile

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București