Plite Gaggenau seria 400

Plita Vario Gaggenau

Plită Vario Gaggenau

Plite Flex cu inducție

Plită Gaggenau Flex cu inducție

Plită Gaggenau incorporabilă cu inducție

Plită Gaggenau incorporabilă pe gaz

Desăvârșită sub toate aspectele: Plita Gaggenau din seria 400

Procesul creativ de găti trebuie completat de metode de încălzire care să vină în întâmpinarea eforturilor dumneavoastră, iar aparatele noastre sunt create pentru a vă inspira. Acestea vă pun la îndemână performanță, flexibilitate inteligentă și elemente de control robuste.

Marea varietate a seriei 400 este si cel mai mare atu al său, incluzand plite de pâna la 1 metru lungime, cât și elemente modulare „Variocu dimensiuni ce variază de la 38 de cm, și se extind aproape până la infinit. Plitele din seria 400 sunt indispensabile, mai ales pentru adepții unei estetici puriste, care își doresc o plită remarcabilă, cu un caracter distinctiv. Fie că funcționalitatea lor se bazează pe gaz, sau inducție, aceste aparate potențează spațiul creativ al bucătarului pasionat.  

Plite individuale
Plite incorporabile cu inducție

Plitele incorporabile cu inducție pot fi incorportate perfect, sau montate la nivelul suprafeței de lucru, fiind disponibile cu dimensiunile de 3200, respectiv 2750 de cm2, oferind astfel un spațiu creativ impresionant, pe suprafața căruia încap 5 sau 6 tigăi, sau accessorii teppanyaki.

Creativitate nemărginită

Punem capăt plitelor delimitate, cu suprafețe separate de gătit. Precum numele sugerează, această plită Gaggenau reprezintă un spațiu nemărginit de creativitate, cu dimensiuni de 90, respectiv 80 de cm. Atunci când mutați tigăile, setările de timp și temperatură se vor deplasa de asemenea.

Control total la nivelul întregii suprafețe

Display-ul tactil TFT al plitei cu inducție vă oferă posibilitatea de a explora intuitiv cele 17 nivele de funcționalitate, timer-ul, dar și setările hotelor compatibile, prin intermediul funcției Home Connect.

Plite Flex cu inducție și sistem de ventilație Downdraft

Plita Gaggenau Flex cu inducție dispune de un sistem de evacuare descendentă al aburului produs în urma gătitului. Fluxul puternic de ventilatie Downdraft dintre cele două suprafețe de gătit asigură faptul ca veți prăji, frige și fierbe fără mirosuri.

Wok pe plită cu inducție

O zonă reglabilă pentru wok, alături de accesoriul inel pentru wok sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea o experientă culinară autentică pe plita cu inducție. Wok-ul se pretează perfect și pentru prepararea sosurilor, supelor și soteurilor; explorați-i cele 12 niveluri de funcționalitate. Atunci când este setată la cel mai mic nivel, plita se poate transforma într-o placă fierbinte practică pentru momentele în care preparați componentele unui fel de mâncare.

Plite pe gaz

Cu o lungime de un metru, aceste plite sunt o celebrare a puterii. Arzătorul central cu flamă pentru wok sau paella este înconjurat de două arzătoare de înaltă performanță și două arzătoare standard, toate acestea fiind realizare din alamă. Arzătoarele pot fi controlate electronic și au o capacitate totală de 18.000 de wați. Explorați experiența de gătit pe gaz pentru cei pasionați.

Mergeți la sigur

Elementele de control cu finisaj robust din oțel inoxidabil oferă 12 niveluri de încălzire controlate electronic, asigurând o ardere uniformă și aprindere automată, în cazul în care flacăra s-ar stinge. De asemenea, în cazul unei aprinderi accidentale, alimentarea cu gaz se va opri automat.

Seria 400 Vario: Creați-vă propria suprafață de lucru

Uniți aparatele noastre modulare de gătit și ventilație într-un întreg armonios și creați-vă astfel spațiul de lucru ideal din bucătărie. Butoanele de control iluminate din oțel inoxidabil pot fi montate vertical pe suprafața aparatelor, satifăcând astfel ambițiile culinare prin stil impecabil.

Plita Gaggenau Flex cu inducție din gama Vario

Plitele Flex cu inducție îi permit bucătarului pasionat să combine suprafețe de gătit încăpătoare, eliberându-l astfel de orice constrângere spațială. Puteți alege între o suprafață de 38 de cm cu opțiune Wok și varianta gigant a acesteia, de 90 de cm, ce include 5 suprafețe de gătit.

Plite Vario cu inducție din seria 400

Îmbinat cu accesoriul inel pentru wok, gătitul la wok, pe plită cu inducție se transformă într-o revelație. Viteza și căldura, emanate din stratul uimitor de silențios de sticlă, garantează că nu veți face nici măcar un compromis în ceea ce privește gustul preparatelor, sau estetica aparaturii.

Plite incorporabile Vario cu inducție, din seria 400

Plita Gaggenau incorporabilă oferă un design fără compromisuri și totodată opțiuni profesionale pentru bucătarii profesioniști, ce întrețin atmosfera în timp ce gătesc. Plita are loc pentru până la 6 tigăi, iar funcțiile sale profesionale și dinamice îi permit bucătarului amator să mute tigăile între zone diferite de încălzire, precum bucătarii profesioniști.

Plite pe gaz Vario

Aveți posibilitatea de a alege între plite pe gaz pentru wok cu un arzător și o capacitate de până la 6.000 de wați, și plite ce includ între două și cinci arzătoare, cu o capacitate totală de 18.000 de wați.

Plita Vario Teppanyaki

Cu ajutorul acestei plite puteți prepara feluri de mâncare la 240 ºC sau puteți păstra alimentele calde, folosind setarea minimă a plitei, toate acestea fiind posibile simultan. Aveți la dispoziția dumneavoastră două suprafețe de gătit ce pot fi controlate separat, dar și o setare ce facilitează procesul de curățare.

Grătarul electric Vario

Pentru a asigura o tehnică specializată de grill, grătarul electric a fost echipat cu două zone ce permit prepararea la grătar mai intensă, respectiv mai delicată. Dacă înlocuiți jumătate din suprafața grill-ului cu o tigaie specială, aveți posibilitatea de a folosi plita pentru a prăji. Pietrele de lavă termoizolante pot fi înlocuite cu ușurință, în cazul în care se murdăresc excesiv.

Sistem de ventilație Vario 

3 niveluri de performanță, o funcție automată, alături de eficiența exceptională sunt condensate în 11 centimetri perfect încorporați în suprafața neagră de gătit Vario.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București