Plite Gaggenau seria 200

Plită Gaggenau Flex cu inducție

Plită Flex cu inducție

Plită Vario

Plită Vario

Plită Gaggenau incorporabilă pe gaz

Plită incorporabilă pe gaz

Plită Gaggenau vitroceramică

Plită vitroceramică

Plitele din seria 200: Standarde profesionale în căminul dumneavoastră

Datorită elementelor de control amplasate la suprafața plitelor, aparatele din seria 200 oferă bucătarului pasionat un spațiu de lucru compact, pentru creații culinare extraordinare.

Puteți alege între plite pe gaz, Flex cu inducție, sau plite vitroceramice cu lățimi ce variază de la 28 cm până la 90 de cm. Acestea pot fi încorporate sau montate la suprafața spațiului de lucru, fiind proiectate la standarde profesionale, pentru a funcționa în mod excepțional.

Personalizați-vă plita aleasă pentru a crea scenariul culinar ideal. Îmbinați opțiunile modulare Vario din seria 200 pentru a obține un întreg desăvârșit, cu design impunător de culoare neagră.

Plite individuale
Plite Flex cu inducție

Plitele cu inducție vă pun la dispoziție o zonă de gătit ce se poate transforma într-o suprafață curată și liberă. O parte din modelele acestei game beneficiază de butoane de control magnetice, pe care le puteți demonta cu ușurință.

Plite cu inducție fără compromisuri

Plitele Flex cu inducție sunt concepute pentru toți cei care își doresc să dispună de posibilități nemărginite. Suprafața plitei prezintă mai multe zone de gătit de dimensiuni normale, însă prin simpla atingere a unui buton puteți combina două zone de gătit într-una singură, creând astfel mai mult spațiu pentru tigăi și oale de dimensiuni mai mari.

Plite Flex cu inducție și sistem încorporat de ventilație

Plitele Flex cu inducție și sistem încorporat de ventilație vă oferă flexibilitate automatizată. Cu o lățime impresionantă de 80 de cm, plita este compusă din patru zone de gătit ce pot fi fuzionate în două zone de dimensiuni mai mari. Butonul rotativ TwistPad din oțel inoxidabil, de asemenea disponibil în culoare neagră, poate fi demontat cu ușurință pentru a facilita curățarea, dar și atunci atunci când nu este folosit.

Aer curat chiar și atunci când fierbeți, prăjiți, poșați sau gătiți la Teppanyaki sau grill

Datorită sistemului de ventilație instalat pentru fiecare zonă de gătit în parte, puteți extrage vaporii degajați în timpul gătitului. Amplasarea ergonomică a canalelor de ventilație împiedică blocarea sertarelor, iar motoarele asigură extragerea silențioasă și deopotrivă eficientă a vaporilor. De asemenea, accesoriile noastre vă oferă posibilitatea de a transforma plita într-un Teppanyaki sau un grill.

Plite pe gaz

Cele cinci arzătoare din alamă cu o capacitate de până la 17,800 wați stau sub control mecanic profesional, fiind capabile de a atinge cele nouă nivele de intensitate a căldurii în mod consistent și exact.

Opțiuni multiple

Două zone de gătit pe gaz de 90 de cm și cinci opțiuni de arzătoare. Aveți posibilitatea de a alege între arzătoarele profesionale din alamă și arzătoarele negre de tip offset, ce vă oferă mai mult spațiu pentru amplasarea centrală a wok-ului.

Wok-ul în centrul atenției

Folosind accesoriul inel pentru Wok vă puteți bucura de capacitatea de 5.000 de wați a arzătorului central, în timp ce restul arzătoarelor vă oferă intensitate puternică, standard și economică.

Plita Gaggenau vitroceramică

Cu sau fără ramă, aceasta este cea mai mare și modernă plită vitroceramică din sortimentul nostru. Zona centrală de gătit vă oferă flexibilitate prin cele trei inele ajustabile, în timp ce accesoriul cu senzor pentru prăjire asigură încălzirea consecventă a tigăii.

Uniți aparatele noastre modulare de gătit într-un întreg armonios și creați-vă astfel spațiul de lucru ideal din bucătărie. Cu lățimi începând de la 15 cm și până la 90 de cm, seria 200 îmbină armonios performanța modernă cu design-ul inteligent. Creați-vă suprafața de lucru ideală alegând între plite Teppanyaki, Flex cu inducție, pe gaz, cu grill sau cu sistem încorporat de ventilație.

Plita Gaggenau Flex cu inducție din gama Vario

Dacă puneți preț pe spațiu, funcția de combinare a zonelor de gătit pentru dublarea intensității căldurii vă poate fi de ajutor. Plitele cu inducție Flex variază de la 28 până la 70 de cm, fiecare dintre acestea punându-vă la dispoziție funcția Boost pentru creșterea intensității căldurii cu 50%, pentru o performanță crescută în timpul prăjirii sau fierberii, sau pur și simplu pentru cei ce doresc rezultate rapide.

Plite pe gaz Vario

Plitele pe gaz Vario din seria 200 variază de la opțiuni de dimensiuni mici, dar performanțe, de 28 de cm cu arzător pentru wok, respectiv cu două arzătoare și până la plite de 60 de cm cu patru arzătoare.

Plita Vario Teppanyaki

Plita Teppanyaki din oțel inoxidabil permite atât prăjirea rapidă la 240°C, cât și încălzirea delicată, oferind de asemenea o funcție ce facilitează curățarea, iar pentru aceasta tot ce trebuie să faceți este să adăugați apă. Forma dreptunghiulară a acestei plite se potrivește perfect cu restul aparatelor de gătit din gama noastră, oferind deopotrivă o experientă unică de încălzire.

Grătarul electric Vario

Cele două zone reglabile ale grătarului vă oferă posibilitatea de a frige și de a găti delicat în mod simultan. Pietrele termoizolante de lavă asigură încălzirea grătarului, conferindu-i o notă elegantă.

Sistem de ventilație Vario 

3 niveluri de performanță, o funcție automată și cu intervale, alături de eficiența exceptională sunt condensate în 15 centimetri perfect încorporați în suprafața neagră de gătit Vario. Invenția noastră din 1976 a parcurs un drum lung de evoluție.

Aparate electrocasnice complementare din seria 200

Printre hotele din seria 200 se numără opțiunile montabile pe perete, pe tavan sau sub formă de insulă. Indiferent dacă alegeți o unitate perfect integrată în tavan, cu suprafață de culoare bronz deschis Gaggenau, sau varianta suspendabilă: dispozitivul impresionant de formă dreptunghiulară și cu dimensiunea de 1.05 m va coborî din tavan, deasupra plitei, oricând va fi nevoie.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București