Plite

Plita bucătarului profesionist

Plitele Gaggenau impresionează atât prin aspect, cât și prin faptul că sunt inspirate de bucătăriile profesionale. Create în spiritul principiului Gaggenau, seriile 400 si 200 sunt confecționate din materiale excelente, deosebindu-se prin design-ul minuțios și asamblarea plină de măiestrie. Ambele serii vă pun la dispoziție opțiunea modulară „Vario”, care vă permite să vă personalizați spațiul de lucru din bucătărie cu aparatura profesională potrivită pentru diverse tehnici culinare. În sine, cele două serii se diferențiază în ceea ce privește dimensiunea, estetica și dinamica de utilizare.

Două design-uri, două serii: seria 400 și seria 200

Plite Gaggenau seria 400

Proiectate pentru bucătării spațioase, plitele din seria 400 impresionează prin dimensiuni și performanță. Modelele din această serie sunt disponibile cu lățimi începând de la de 38 de cm, pâna la 1 metru. Butoanele iluminate, cu finisaj robust din oțel inoxidabil, pot fi montate pe suprafața verticală a plitei, iar opțiunea modulară „Vario“ vă oferă posibilitatea de a crea propria plită personalizată.

Plite Gaggenau seria 200

Plitele din seria 200 vă oferă o estetică bazată pe nuanțe închise, design compact și funcționalitate excepțională. Plitele sunt disponibile cu lățimi începând de la 28, până la 90 de cm, fiind echipate cu butoane de control demontabile, de tip Twistpad, montate pe suprafața aparatelor. Acestea sunt completate de elemente luminoase de control pentru opțiunea modulară de personalizare „Vario“.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București