Procesul de fabricație

O BUCĂTĂRIE AUTENTICĂ WARENDORF ÎNSEAMNA MEȘTEȘUG PÂNĂ LA CEL MAI MIC DETALIU
La WARENDORF nu ne orientăm după dimensiuni standard, ci producem fiecare bucătărie în mod individual, după unități de măsură personalizate pentru toate dimensiunile. Datorită tehnologiei de producție de ultimă generație, alături de pasiunea meșteșugarilor, fiecare produs WARENDORF este un unicat de cea mai înaltă calitate – aceasta este tradiția pe care o păstrăm de peste 40 de ani.

Structura

Piesa de rezistență a oricărei bucătării WARENDORF este corpul pliabil patentat, ce impresionează prin caracterul său durabil și robust. Acesta este produs dintr-o bucată și este asamblat într-un proces de calitate superioară. Această tehnologie permite confecționarea corpurilor pliabile de orice dimensiune, indiferent de adâncime, înălțime sau lățime. Astfel, WARENDORF poate îndeplini orice dorință de individualizare a propriei bucătării. Un adevărat produs WARENDORF se potrivește încăperii, precum o mănușă purtătorului.

Suprafața face diferența

WARENDORF se numără printre primii producători din domeniu care folosesc procedura automată de lăcuire. Aveți la dispoziția dumneavoastră un spectru larg de culori din care puteți alege. Fie că alegeți un finisaj lucios, mat, neted, sau structurat,WARENDORF are capacitatea de a executa practic orice finisaj; chiar și din spectrul RAL si NCS.

Meșteșug pur

Fronturile înrămate și elementele decorative sunt realizate manual de către WARENDORF. Fronturile cu uși încadrate, precum și ușile cu lamele, cu rame înguste și profile interioare necesită dedicație și un proces de lucru intens, iar toate acestea sunt finisate manual – aceasta este măiestria marca WARENDORF.

Exteriorul

Nici un element nu se deosebește prin caracterul său individual precum exteriorul corpurilor de bucătărie. Începând de la învelișuri funcționale din plastic, sticlă sau oțel inoxidabil și până la suprafețe lăcuite în peste 2000 de nuanțe și furnire cu texturi impresionante, WARENDORF creează suprafețele dorite folosind o tehnologie specială de manufacturare.

Competență în procesul de lăcuire

Indiferent dacă doriți suprafețe lăcuite cu finisaj mat, structurat sau lucios – WARENDORF oferă finisaje uniforme, fie că e vorba de front sau de margini. Pentru a asigura o lăcuire eficientă, materialul este prelucrat în mai mulți pași și șlefuit manual.

Detalii deosebite: margini conturate

Marginile conturate sunt fabricate exclusiv manual la WARENDORF. Conferind un caracter expresiv, indiferent dacă sunt aplicate pe panourile laterale, pe laturi, sau pe panourile superioare sau inferioare, marginile conturate se disting prin note individuale și sofisticate.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București