Răcitoare de vin Gaggenau seria Vario 400

Răcitoare de vinuri ce protejează, impresionează și tentează

Seria Vario 400 de răcitoare de vinuri

Răcitoarele de vinuri din această serie sunt disponibile la alegere cu uși fără mâner, fie cu sistem Push-to-open, sau Pull-to-open. Rama frontului din sticlă poate fi realizată fie din materialul folosit pentru fabricarea mobilei de bucătărie, ori din oțel inoxidabil. De asemenea, interiorul dominat de finisajul din oțel inoxidabil, dotat cu suporturi de sticle complet extensibile din stejar și aluminiu se definește printr-un aspect elegant, garantând totodată menținerea temperaturii optime an de an. În plus, prin intermediul display-ului tactil TFT aveți posibilitatea de a regla până la trei zone climatice și de a ajusta nivelul de umiditate după bunul plac. În ceea ce privește mirosurile și vibrațiile nedorite, acestea sunt minimizate prin intermediul motorului silențios al răcitorului și datorită filtrului pe bază de cărbune activ.

Sistemul de iluminare pe bază de lumină caldă vă pune la dispoziție cinci opțiuni ce scot perfect în evidență colecția dumneavoastră de vin, în timp ce frontul din sticlă o protejează de razele UV.

Combinații
Vă invităm să vizionați o mică selecție ce vă prezintă sugestii de integrare a răcitoarelor de vin alături de alte aparate frigorifice Gaggenau.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București