Răcitoare de vin

Un omagiu adus culturii vinului
Răcitoare de vin

Pentru ca vinul să-și poată dezvolta buchetul de arome, acesta trebuie păstrat, protejat, prezentat, dar și servit în mod corespunzător. Răcitoarele de vin Gaggenau asigură îndeplinirea tuturor acestor aspecte an de an, în mod fiabil și suveran, întocmai precum o pivniță de vinuri. Adevărații cunoscători de vinuri vor fi întotdeauna în căutarea idealului, al elementului special, iar aceste aspecte nu țin numai de vinul ales, cât și de stocarea acestuia.

Răcitoare de vin Gaggenau Seria Vario 400

Răcitoarele de vin din această serie pot fi echipate, în funcție de dorința dumneavoastră, fie cu uși fără mâner cu sistem de deschidere Push-to-open, fie Pull-to-open, iar rama frontului din sticlă poate fi realizată fie din materialul folosit pentru fabricarea mobilei de bucătărie, fie din oțel inoxidabil. Interiorul vă va impresiona prin interiorul echipat cu suporturi de sticle complet extensibile din stejar și aluminiu, în nuanță cenușie de antracit…

Răcitoare de vin Gaggenau Seria Vario 200

Sistemul de iluminare cu variator a răcitoarelor de vin Gaggenau va scoate în evidență colecția dumneavoastră de vinuri în mod rafinat și elegant. De asemenea, datorită celei mai moderne tehnologii, răcitoarele asigură stocare sigură, protejată de vibrațiile din mediul înconjurător.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București