Servicii proiectare mobilă de bucătărie

Consiliere pentru alegerea electrocasnicelor10%

Consilierii noștri în electrocasnice vă vor prezenta gamele Gaggenau de electrocasnice. Electrocasnicele  din showroom-ul Gaggenau sunt funcționale, deci dincolo de o prezentare clasică puteți programa o întâlnire în showroom pentru experimenta „live” produsele Gaggenau. Odată stabilită lista de echipamente electrocasnice, continuăm cu alegerea finisajului mobilierului.

Consiliere pentru alegerea finisajului mobilierului20%

Specialiștii noștri în mobilier de bucătărie vă vor detalia avantajele mobilierului Warendorf die Küche. În aceasta etapa selectam modulele, accesoriile, finisajul structurii mobilierului, finisajul fronturilor mobilierului și materialul blatului de lucru.

Concept de amenajare a bucătăriei30%
Showroom Gaggenau Bucuresti

În funcție de alegerea beneficiarului, conceptul de amenajare este realizat de către designerii Warendorf die Küche Romania în cadrul showroom-ului nostru. În cazul în care beneficiarul dorește un design de bucătărie cu influente Germane, conceptul poate fi realizat de către designerul Warendorf die Küche Germania (contra cost). Conceptul va fi exprimat grafic prin proiect tehnic, randari 3D și planuri cotate.

Măsurătorile spațiului40%

Măsurătorile sunt importante în vederea verificării planeității și structurii pereților, verificării instalațiilor electrice și sanitare. Măsurătorile sprijină consultarea în proiectarea bucătăriei.

Proiectarea mobilei de bucătărie50%
Proiect mobila Warendorf randat

Proiectarea bucătăriei se face cu asistenta tehnicienilor de la fabrica Warendorf die Küche Germania. Proiectarea bucătăriei este făcută cu ajutorul unui program de proiectare al producătorului Warendorf die Küche.  Mobilierul este produs exclusiv în fabrica Warendorf din Germania, deci aportul lor este considerabil în ceea ce privește designul final al bucătăriei. Beneficiarul primește o lista detaliată cu elementele ce compun mobilierul, primește un design personalizat pentru un mobilier de bucătărie croit pe spațiul său și la final primește garanția soluției „Made in Germany”.

Comanda mobilierului60%

Reluăm cu beneficiarul fiecare element din compoziția ofertată. Odată cu acceptul contractual validăm proiectul la fabrica Warendorf die Küche din Germania de unde primim un număr de comandă. Numărul de comandă va fi inscripționat pe fiecare element de mobilier la livrare.

Producția mobilierului80%

Mobilierul intră în producție în conformitate cu numărul de comanda. Indiferent de țară sau continentul din care vine comanda, toate proiectele intra în producție în baza numărului de comandă. Durata producției este de 7-14 săptămâni în funcție de finisajul fronturilor mobilierului de bucătărie.

Livrarea și montajul90%

Imediat ce ne asiguram ca spațiul este optim pentru livrare, anunțăm echipele de tehnicieni să aștepte produsele la adresa beneficiarului. La livrare este nevoie de un mandatar din partea beneficiarului pentru a se face recepția produselor livrate.

Elementele ce compun bucătăria sunt livrate la adresa beneficiarului conform contractul semnat. Mobilierul și electrocasnice se livrează și se inspectează de către echipa de montaj și de către echipa de tehnicieni.

Montajul se face de către echipe locale experimentate în montaj de mobilier Warendorf die Küche. La cerere beneficiarul poate solicita montaj de către echipa noastră de montaj de la Warendorf die Küche Germania. 

Îndată ce se montează mobilierul și electrocasnicele incorporabile, echipa de montaj blaturi verifică dimensiunile finale și demarează execuția blatului. În funcție de materialul ales pentru blat, execuția poate dura între 1 și 20 zile.

Recepția finală100%

La finalizarea montajului compoziției, se face recepția finală și se programează întâlnirea cu tehnicianul Gaggenau pentru punerea în funcțiune. La punerea în funcțiune tehnicianul Gaggenau va face setările electrocasnicelor Gaggenau și instructajul de utilizare. Ideal este ca la punerea în funcțiune să fie utilizatorul final al produselor.

Programează o vizită în showroom

Str. Polonă, nr. 68-72, București